Meljine letovanje

Meljine plaže – Meljine aranžmani za letovanje: Meljine je malo primorsko mesto u Boki kotorskoj, u opštini Herceg Novi, u Crnoj Gori. Ovo mestašce naseljava tek nešto više od 700 stanovnika, ali tokom letnjeg perioda je popularna destinacija za sve turiste koji žele miran, opuštajući odmor. Meljine su turističko mesto koje pripada hercegnovskoj rivijeri, i svojim turističkim sadržajima – velika marina, hotel, apartmani, plaže, ispunjava sve neophodne uslove za dalji razvoj turizma. Ukoliko i vi želite da posetite ovo mesto, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta.

Meljine plaža

Plaža u Meljinama jeste mala ali je fino sredjena. Prekriva je sitan pesak, kao i sitan šljunak, a na nju se nadovezuje veliki betonski deo koji je zapravo u sklopu jednog kafica. Kada je u pitanju Meljine plaža, sa leve i desne strane su molovi na kojima su smešteni jako lepi restorani i kafići sa ležaljkama i ostalim sadržajem namenjenim turistima. Imajte u vidu da je ova plaža veoma posećena, pa je na tu plažu najbolje doći ranije kako biste zauzeli mesto, s obziorm na to da je već od popodne problem gde na nju staviti peškir.

Meljine smeštaj

Kada su u pitanju Meljine hoteli u turističkoj ponudi ovog grada nalaze se različite vrste navedenih smeštajnih objekata, ali i veliki broj apartmana za iznajmljivanje. Naravno, ono što je karakteristično za sve crnogorske gradove na moru, pa tako i Meljine, jeste mogućnost odabira privatnog smeštaja, koji može biti na bazi noćenja u sobama, apartmanima ili studijima.

Last minute Meljine

Meljine last minute ponude itekako su sjajna prilika za brojne turiste koji žele da posete ovaj grad u Crnoj Gori, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet predviđen za letnji odmor jesu i Meljine first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje na ovoj destinaciji.

Pretraga

Destinacija

  • Meljine

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.