Petrovac letovanje

Petrovac smeštaj – aranžmani za Petrovac letovanje: Petrovac je malo primorsko mesto u opštini Budva, u Crnoj Gori. Kako ga odlikuje mediteranska klima sa skoro 300 sunčanih dana, kada je u pitanju Petrovac hoteli i smeštaj kompletan se veoma brzo popune svako leto. Ako se u obzir uzme Petrovac apartmani su nešto traženiji tip smeštaja.

Ovo letovalište je poznatije pod nazivom Petrovac na Moru, a ime je dobio posle Drugog svetskog rata u čast Kralja Petra I Karađorđevića. Ovo gradsko naselje karakteriše razvijen turizam, pa ne čudi što privlači veliki broj turista tokom cele godine, pogotovo u letnjoj sezoni. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Crnu Goru i želite da upoznate Jadran, a da se uz to odmorite i opustite, Petrovac je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane za Petrovac.

Petrovac smeštaj

Kada je u pitanju Petrovac hoteli i apartmani su bukirani već nekoliko meseci pre letnje sezone, pa je najbolje rezervisati svoj smeštaj na vreme kako biste dobili baš ono što vam odgovara. Hoteli u ovom malom gradu su veoma dobro opremljeni, a i veliki je broj onih koji su renovirani, te većina hotela ima četiri zvezdice. Za one koji su više za privatan smeštaj postoji veliki izbor apartmana, studija i soba sa pogledom na more.

Last minute Petrovac

Za one koji se ipak neposredno pre putovanja odluče za Petrovac last minute ponude su idealana varijanta kada je reč o letovanju. Naime, ove ponude su nešto jeftinije od standardnih cena, ali su takođe i ograničavajuće, jer ne postoji veliki izbor smeštaja, već je moguće rezervisati samo ono što nije već zauzeto.

Ukoliko unapred znate da je za vaše leto idealna destinacija Petrovac first minute ponuda je opcija za koju je najbolje da se opredelite, jer ne samo da je jeftinija, već nekoliko meseci pre letovanja možete birati smeštaj po volji.

Petrovac plaža

Kada je u pitanju letovanje Petrovac krase brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale koje spadaju u najlepše plaže Jadrana, te nije za čuđenje što je ovo mesto jedno od najposećenijih u Crnoj Gori. Tri najveće plaže u Petrovcu su:

  • Gradska plaža – ova peščana plaža. duga oko 600 metara, najduža je plaža u ovom malom primorskom mestu. Pesak je crvenkaste boje i to je njen najveći atributa po kojem se razlikuje od svih ostalih. Na plaži postoji sav plažni sadržaj, kao što je iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, barovi, kafići.
  • Lučice – nalazi se na 500 metara od Petrovca, na putu ka Baru. Ova plaža nije mnogo velika, ima oblik zaliva. Idealna je za decu, jer se u jednom uglu plaže nalazi tobogan kojem se najmlađi najviše raduju.
  • Buljarice – ova plaža se nalazi na oko dva kilometara od Petrovca, ali je mnogi koji odsedaju u Petrovcu rado posećuju. Velika i dugačka plaža savršena je za porodice sa decom, jer je i sam ulaz u vodu veoma dobro uređen. Od plaže Lučice do Buljarica se može doći pešačkom stazom preko brega koji razdvaja ove dve plaže.

Pretraga

Destinacija

  • Petrovac

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.