Rafailovići Crna Gora

Rafailovići smeštaj – aranžmani: Rafailovići se nalaze u Crnoj Gori. Nekada poznati kao ribarsko selo, danas predstavljaju jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na crnogorskom primorju. Ovo mesto nalazi se na Budvanskoj rivijeri, udaljeno je oko 3 km od Budve, a njemu pripada jedna od najlepših plaža na Jadranu – Bečićka plaža dugačka oko 2000 metara, peskovite i sa izlazom na prelepo, čisto more.

Smeštaj u Rafailovićima sve se češće traži u letnjim danima među našim turistima, a ponude agencija za letovanje u Rafailovićima izlistane su na našem sajtu i lako ćete ih pronaći, a nema sumnje da ćete sa ovog letovanja otići puni prelepih utisaka.

Rafailovići plaža

Rafailovići, u samom mestu, imaju jednu plažu, spojenu sa Bečićima i dugu oko 2.000 metara. Ova plaža jedna je od najlepših u Crnoj Gori. Videćete stenu na obali, karakterističnu za Rafailoviće, a iza nje nalazi se plaža Đevištenje.

Prelepa i poznata plaža Kamenovo takođe je popularna plaža Crne Gore i nalazi se u blizini Rafailovića, pa je obavezno obiđite. Sem toga, Budva i njene plaže izuzetno su blizu, a spojene su ulicom sa ovim mestom, pa lako do Budve i njenih plaža iz Rafailovića možete i stići.

Rafailovići smeštaj

Smeštaj u Rafailovićima pograzumeva vile, apartmane, sobe i hotele koji su deo njegove ponude. Od malih, komfornih soba u kojima možete odsesti, pa do luksuznog smeštaja sa spa pogodnostima ( Rafailovići hoteli ) – izbor je samo na vama i sigurno ćete pronaći baš onaj smeštaj kakav vama najviše odgovara. Hoteli u Rafailovićima, kao i apartmani, raznoliki su, pa ćete sigurno moći da pronađete onaj po svom ukusu.

Rafailovići znamenitosti

Rafailovići su malo mesto i ne mogu se pohvaliti velikim brojem znamenitosti u Rafailovićima. Ipak, imate gde da odete i šta da obilazite ukoliko to želite tokom svog letovanja na ovom letovalištu. Obiđite Bečiće, Budvu i Svetog Stefana. Oni nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Pretraga

Destinacija

  • Rafailovići

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.