Sutomore letovanje

Sutomore smeštaj-Sutomore letovanje: Sutomore je jedno od najpopularnijih letovališta na crnogorskom primorju. U pitanju je gradsko naselje u opštini Bar, popularno najviše zbog široke peščane plaže i otvorenog mora koje stvara odličnu klimu i prijatnu sezonu, od maja do oktobra. Kada je u pitanju Sutomore letovanje ovde pretežno planiraju porodice sa decom, mada raznovrstan i atraktivan sadržaj na plažama i u gradu pruža odlične mogućnosti za dobar provod svih generacija.

Ukoliko još uvek niste isplanirali vaš odmor, na našem sajtu možete pogledati koji last minute Sutomore aranžamni su u ponudi, mada se uvek možete odlučiti i za neku od standardnih ponuda koje omogućavaju uživanje i obilazak svega što treba da vidite u Sutomoru.

Sutomore plaža i znamenitosti

Sutomore plaža sa sitnim peskom i otvoreno more su asocijacija na idličan odmor koji prija svim uzrastima. Glavna plaža u Sutomoru je duga oko 1.6 km i čini je sitni, svilenkasti pesak zbog čega se deci boravak u Sutomoru naročito dopada. Voda je izuzetno bistra, a plaže su opremljene svim sadržajem neophodnim za zabavan dan na plaži. Možete iznajmiti ležaljke, suncobrane, uživate u nekom od vodenih sportova, ili isprobavati različite koktele i poslastice u plažnim barovima koji su na raspolaganju.

Kada odlučite da posetite Sutomore znamenitosti ovog grada svakako treba da se nađu u planu vašeg putovanja. Posebno se izdvajaju interesantni istorijski spomenici kao što je tvrđava Haj-Nehaj, smeštena na nadmorskoj visini od 230m iznad nivoa mora. Na ulazu u tvrđavu je istaknut krunisani krilati lav – simbol Mletačke Republike. Manastir Ratac, tačnije njegovi ostaci su nešto što privlači turiste, a tu je i crkva Svetog Dimitrija, crkva sa pravoslavnim i katoličkim oltarom, koja je smeštena u okviru pomenute tvrđave.

Sutomore apartmani i hoteli

Kada je u pitanju Sutomore apartmani su najčešći vid smeštaja koji turisti iznajmljuju. Razlozi za to leže u činjenici da apartmani nude veći nivo privatnosti u odnosu na hotele, a udobnost apartmana u Sutomoru se ne može dovesti u pitanje. Za one koji posete Sutomore smeštaj u hotelima takođe može biti odličan izbor, s obzirom na izuzetno kvalitetnu uslugu i gostoljubivost zaposlenih u njima.

Povoljne cene smeštaja u Sutomoru su samo jedan od razloga zbog koga se turisti odlučuju da letuju na ovoj destinaciji. U odnosu na neka druga crnogorska letovališta, Sutomore može da se pohvali specifičnom klimom i ogromnom peščanom plažom koja garantuje uživanje i za mlađe i za starije, pa ne čudi što su smeštajni kapaciteti u Sutomoru uvek rezervisani i mnogo pre početka letnje sezone.

Pretraga

Destinacija

  • Sutomore

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.