Tivat letovanje - destinacija za savršen odmor u Crnoj Gori

Tivat smeštaj – aranžmani za letovanje: Tivat je grad i opština u Crnoj Gori, u Boki Kotorskoj. Kada je u pitanju letovanje Tivat je veoma popularna destinacija jer izlazi na Jadransko more, te se i mladi i nešto stariji, pa i porodice sa decom rado odlučuju za putovanje u Tivat.

Danas je Tivat moderan grad koji je strogo orijentisan na razvoj turizma kao prioritetne delatnosti, te ne čudi što je nedavno izgrađena poznata luka Porto Montenegro koja mami turiste širom sveta. Ukoliko niste do sada, a želeli biste da posetite ovaj primorski grad, pogledajte veliku ponudu na našem sajtu i na vreme obezbedite sebi letovanje o kojem se sanja.

Tivat apartmani

Grad Tivat nije mnogo veliki, ali ima veliku ponuda smeštaja, bilo da ste više za hotele bilo da preferirate privatni smeštaj. Veliki broj aranžmana za Tivat podrazumevaju i smeštaj i prevoz, koji može biti autobusom ili avionom, jer se jedan od crnogorskih aerodroma nalazi upravo u ovom gradu. Takođe, ukoliko ste ipak za opciju ličnog prevoza, Tivat aranžmani vam i to nude kao izbor.

Hoteli u Tivtu su hoteli na visokoj nozi, te vam je zagarantovana usluga na visokom nivou. Ako ste ipak pre za varijantu da sami sebi određujete kako će teći odmor, u smislu obroka u toku dana, apartmani su pravi izbor za vas. Kada je u pitanju Tivat last minute ponude su ponude za koje se najčešće odlučuju mladi. Kako su veoma brojne ponude tipa last minute Tivat je grad za koji se opredeljuju mnogi, što zbog dobrog provoda, što zbog odmora koji je zagarantovan.

Tivat plaže

Kada je u pitanju Tivat hoteli uglavnom imaju svoje plaže, ali postoje i mnoge plaže koje su dostupne i onima koji ne odsedaju u hotelima, već su se pre odlučili za apartmane. Neke od najpopularnijih plaža su:

  • Plaža Opatovo – ova plaža se nalazi u okolini Tivta, na putu Lepetani-Tivat. Peščana je i duga svega 220 metara. Veoma je popularna kod roditelja sa decom, jer je more mirno, a peščana plaža idealna za mališane.
  • Plaža Seljanovo – poznatija kao Ponta Seljanova. Ova plaža je peščana i duga je oko 250 metara. Zapravo predstavlja rt koji se završava svetionikom, te je mnogo lepa i atraktivna za svakoga ko želi da se opusti uz zvuke talasa.
  • Plaža Oblatno – kristalno čista voda i peskovito dno, muzika iz bara i najmodernije ležaljke čine da se za ovu plažu najviše opredeljuju mladi željni provoda.
  • Plaža Plavi horizonti – ova plaža se nalazi u blizini Tivta, u dnu uvale Pržno, ali je veoma popularna i smatra se jednom od najlepših plaža na crnogorskom primorju, jer izlazi na otvoreno more, te je voda izuzetno bistra i pomalo hladnija u odnosu na druge plaže.

Pretraga

Destinacija

  • Tivat

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.