Ulcinj letovanje

Ulcinj plaža – Ulcilj aranžmani za letovanje: Ulcinj je grad u Crnoj Gori koji se nalazi u jugoistočnom delu zemlje i zauzima krajnji južni deo Jadranskog mora. Ulcinj leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata, a predeo na kojem je grad nastao i na kojem se i dalje razvija veoma je brdovit. Ulcinj predstavlja respektabilan ekonomsko-turistički potencijal za razvoj turizma, kako elitnog, tako i nautičkog i zdravstvenog. Ako imate želju da posetite Ulcinj pogledajte ponude brojnih turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno letovanje u Ulcinju.

Ulcinj plaža

Ulcinj ima više od 20 kilometara uređenih plaža koje su na raspolaganju brojnim turistima koji posećuju ovaj grad, a od toga više od 15 kilometara plaže je sa finim, sitnim peskom. Najponatija Ulcinj plaža je svakako Velika plaža. Gotovo da nema turiste koji je letnji odmor proveo u Ulcinju, a da nije posetio Veliku ulcinjsku plažu, tako da, ako se odlučite da svoj odmor provedete na Velikoj plaži zasigurno ćete biti očarani kilometrima dugom peščanom plažom, koja se poput vešto iscrtane slikarske linije spaja sa kristalno cistim morem. Plaža i morsko dno su prekriveni sitnim peskom, pa je ova plaža pogodna i za porodice sa decom.

Ulcinj znamenitosti

Stari grad u Ulcinju je jedna od najstarijih arhitektonsko-urbanističkih celina na Jadranu. Već 25 vekova u ovom gradu koji liči na nasukani brod buja život i smenjuju se civlizacije od kojih je svaka ostavila i danas vidljiv trag. Mišljenje je da Stari grad sa svojim ilirskim bedemima, Citadelom, sklopom uličnih mreža, pijacama i trgovima, i vrednim arhitektonskim objektima predstavlja važan kulturno-istorijski spomenik od neprocenjivog značaja.

Ulcinj smeštaj

Ako tražite Ulcinj hotel u ponudi ovog grada nalaze se različite vrste navedenih smeštajnih objekata. Na meti turista su i luksuzni hoteli, ali i oni nešto skromniji, namenjeni većem broju turista. Pored toga imate mogućnost i odabira privatnog smeštaja, koji može biti na bazi noćenja u sobama, apartmanima ili studijima.

Last minute Ulcinj

Ulcinj last minute ponude itekako su popularne kod mnogih turista koji žele da posete ovaj grad u Crnoj Gori, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet predviđen za letnji odmor jesu i Ulcinj first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje na ovoj destinaciji.

Pretraga

Destinacija

  • Ulcinj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.