Putovanje u Kopenhagen

Kopenhagen putovanje – aranžmani: Poseta glavnom gradu Danske je odličan izbor za strastvene putnike koji istražuju najlepše Evropske gradove. Činjenica da je ovaj grad kulturno središte Danske je dovoljan razlog da rezervišete putovanje u Kopenhagen. Pogledajte ponudu aranžmana i saznajte šta možete obići u Kopenhagenu.

Kopenhagen znamenitosti – za ljubitelje kulture

Osim što je glavni grad Danske, Kopenhagen predstavlja i kulturnu prestonicu ove zemlje. U skladu sa time, ovde možete obići i veliki broj značajnih građevina. Kada je u pitanju Kopenhagen znamenitosti koje privlače turiste su mnoge, a jedna od glavnih jeste Okrugli toranj koji je smešten u samom središtu grada. Zajedno sa njim izgrađena je i Crkva svete Trojice, koja takođe predstavlja značajnu znamenitost ovog grada.

Opera u Kopenhagenu je zanimljivo arhitektonsko delo, kao i Kraljevska biblioteka. Ljubitelji muzeja mogu iskoristiti putovanje u Kopenhagen da obiđu Muzej lepih umetnosti. Trebalo bi obići i Gradsku kuću, Kraljevsku palatu, dvorac Rozenborg, kao i Parlament Danse u palati Kristijansborg.

Kopenhagen – Raj za ljubitelje šetnje

Istorijski muzej Evrope i Fantazija Skandinavije su samo neka od alternativnih imena za ovaj grad koji zaista mnogo toga može da ponudi svim svojim posetiocima. Ukoliko posećujete Kopenhagen putovanje će nesumnjivo biti aktivno, jer osim obilaska znamenitosti treba odvojiti vreme i za šetnju čuvenom pešačkom ulicom Storget. Kopenhagen poseduje jednu od najvećih pešačkih zona, koja je ujedno i najstarija na svetu – čime se grad posebno ponosi.

Šetnja ulicama Kopenhagena i novom lukom je prilika da osetite skandinavski duh, i upoznate se još bolje sa gradom koji se može pohvaliti životom najvišeg kvaliteta. Možete posetiti i šarmantni zabavni park Tivoli, koji je ujedno drugi najstariji park ovog tipa na svetu.

Apartmani i hoteli u Kopenhagenu

Ukoliko ste odlučili da obiđete prestonicu Danske, putovanje u Kopenhagen započnite planiranjem smeštaja u kome ćete prenoćiti. Pogledajte koji apartmani i hoteli u Kopenhagenu se nalaze u ponudi i rezervišite željeni aranžman.

Pretraga

Destinacija

  • Kopenhagen

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.