Palavan letovanje

Palavan letovanje – aranžmani: Egzotični Filipini su za mnoge destinacija iz snova, zahvaljujući čudesnoj prirodi i prelepim plažama. Putovanje u Palavan osim izležavanja na plaži nudi mnoštvo aktvnosti za sve turiste. Saznajte šta vas tamo očekuje i pogledajte aranžmane koji su u ponudi.

Palavan plaže – meki pesak i koralni grebeni

Ukoliko vam je potreban odmor od svakodnevnih obaveza i potpuna relaksacija, Palavan na Filipinima je pravi izbor za vas. Čak 2000 kilometara obale čini ovo ostrvo jednim od najvećih ostrva Filipina. Veliki broj peščanih plaža koje zapljuskuje Južno kinesko more su idealno mesto za odmor i izležavanje na suncu.

Jedinstvena boja mora u kombinaciji sa koralnim krebenima čine plaže na Palavanu prizorom za pamćenje. Ovo mesto se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, pa očekujte da se susretnete sa velikim brojem zanimljivih i zaštićenih vrsta, ali i divljim životinjama. Na Palavanu ćete naići na retke vrste paunova, ali i male pande i ljuškaste mravojede. Iako plaže na Palavanu oduzimaju dah, fascinantna flora i fauna su ono što ovom ostrvu daje posebnu čar.

Raj za ljubitelje aktivnog odmora

Palavan je dobar izbor za one koji žele opušteno letovanje, ali i one koji preferiraju nešto aktivniji odmor. Osim šetnje do izolovanih i divljih plaža, možete se zaputiti i na prelepe staze za pešačenje i istražiti ostrvske pećine.

Neke od aktivnosti kojima se možete baviti su surfovanje sa zmajem, surfovanje na vetru, rafting, kajak i ronjenje. Takođe bi trebalo da obiđete i grad Puerto Principesa, koji je smešten u središnjem delu ostrva i koje predstavlja početnu stanicu istraživanja ovog čudesnog ostrva. Puerto Principesa je takođe i kulinarska prestonica ovog mesta, pa ovde možete isprobati filipinske specijalitete.

Palavan smeštaj i aranžmani

Palavan je po mnogim statistikama najlepše ostrvo na svetu, koje bi definitivno trebalo da bude vaš izbor ukoliko želite da posetite neku egzotičnu destinaciju. Pogledajte ponudu aranžmana i smeštaja, i rezervišite letovanje na Palavanu.

Pretraga

Destinacija

  • Palavan

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.