Azurna obala putovanje

Azurna obala hoteli – aranžmani za putovanje Azurna obala: Azurna obala krasi Francusku i obuhvata obalu između mesta Kasis i mesta Menton na italijanskoj granici. Ova oblast pripada regionu Provansa-Alpi-Azurna obala i obuhvatala mali deo Kneževine Monako. Za letovanje Azurna obala je idealna destinacije, jer je krasi 300 sunčanih dana godišnje. Najpoznatija turistička mesta na Azurnoj obali su Sen Trope, Kan, Nica Antib, Menton i Monako. Kako predstavlja veoma luksuzan deo Francuske, ne čudi što mnoge poznate ličnosti žive ili imaju stan ili kuću upravo na Azurnoj obali, te neretko tu provode svoje odmore.

Ukoliko se odlučite da svoje letovanje provedete u Francuskoj ili jednostavno želite da iz hladnih dana pobegnete u nešto toplije krajeve pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi idilično Azurna obala putovanje.

Azurna obala aranžmani

Azurna obala aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj. Smeštaj u ovom delu Francuske krase brojni hoteli opremljeni veoma dobro, tako da garantuju komfor i udobnost svojim posetiocima. Ukoliko ste više za privatan smeštaj, apartmana kojih ima mnogo u ovom mestu garantuju odličnu uslugu na visokom nivou, pa je na vama samo da se odlučite šta više odgovara svim vašim zahtevima, hoteli ili privatan smeštaj.

Last minute Azurna obala

Kada je u pitanju Azurna obala last minute ponude su brojne, pa ne čudi što se mnogi veoma rado odlučuju da posete ovo mesto. Azurna obala last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Azurna obala first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Azurna obala letovanje.

Azurna obala plaže

Azurna obala se proteže duž obale Sredozemnog mora i predstavlja jedinstven spoj tradicije i turizma. Zbog velikog broja sunčanih dana godišnje i prelepog plavog neba, ovaj deo Francuske važi za najlepšu obalu na svetu. Ono po čemu je Azurna obala posebno poznata su savršeno uređene plaže, pa je tako duga peščana plaža u Kanu jedna od najlepših plaža sveta. U Sen Tropeu je moguće odmarati se na pet kilometara savršeno uređenim plažama, koje krasi mnoštvo sportsko-zabavnog sadržaja koji je pogodan za sve uzraste.

Nicu krasi duga plaža koja je jedna od najposećenijih plaža na Azurnoj obali. Ako se odlučite za putovanje na Azurnu obalu, sigurno je da ćete se vratiti domu puni nezaboravnih uspomena.

Pretraga

Destinacija

  • Azurna obala

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.