Kan letovanje

Kan letovanje – aranžman za putovanje: Kan je grad u Francuskoj, koji se nalazi nedaleko od Nice na Azurnoj obali. Od srednjeg veka, pa sve do 19. veka Kan je bio malo ribarsko selo. U 19. veku francuski i strani bogataši sagradili su u tom malom gradu vikendice, tako da je Kan i dan danas mesto sastajanja bogatih i slavnih. U njegovom zalivu je uređena jedna od najluksuznijih luka za jahte u Francuskoj. Kan je centar kako letnjeg, tako i zimskog turizma, ali i mesto održavanja brojnih festivala, sajmova i kongresa na Azurnoj obali. Brojni turisti redovno posećuju Kan, i to ne samo oni iz visokog društva, pa ukoliko želite i vi da putujete u Kan potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite nezaboravno letovanje u Kanu.

Kan plaže

Kan je grad koji je nadaleko poznat po plažama sa finim, sitnim peskom i divnim pogledom na mirne vode Sredozemnog mora, koje su idealne za kupanje. U Kanu postoji nekoliko kilometara plaža, a sa toliko opcija, sigurno je da će se naći ponešto za svakoga. Iako su mnoge plaže u Kanu privatne i vlasništvo hotela, postoji nekoliko plaža koje su otvorene za javnost. Pre svega, tu su plaže Mase i Zamenhof, do kojih se dolazi bulevarom de la Kruaze.

Još jedna javna plaža, na kojoj se ne plaća ulaz, je Plaž de la Kazino, koja se pruža paralelno sa bulevarom de la Kruaze. U blizini ribarske luke nalaze se plaža La Boka, divna plaža sa zlatnim peskom, i plaža Mure Ruž. Ako planirate puovanje u Kan za vreme sezone kupanja obavezno posetite neku od plaža.

Kan hoteli

Ako se opredelite da vaša destinacija za letnji odmor bude Kan onda su pravo mesto za vaš smeštaj Kan hoteli, kojih ima sasvim dovoljno u ovom luksuznom letovalištu za smeštaj svih zaintresovanih turista. Pored toga, kada je u pitanju letovanje u Kanu možete pronaći i veliki broj apartmana i vila za iznajmljivanje, koje su namenjen onim turistima sa skromnijim fondom, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš u ovom letovalištu.

Last minute Kan

Kan last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovo mondensko letovalište u Francuskoj, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati budžet predviđen za letnje putovanje mnogim turistima jesu i Kan first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje u ovom prestižnom francuskom gradu.

Pretraga

Destinacija

  • Kan

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.