Les 2 Alpes zimovanje

Les 2 Alpes skijanje – aranžmani za putovanje u Les 2 Alpes: Les 2 Alpes predstavlja jedno od najviših kako francuskih, tako i evropskih skijališta. Nalazi se na jugoistoku Francuske i prostire se na visini do neverovatnih 3568 metara nadmorske visine. Kada je u pitanju skijanje Les 2 Alpes je idealna destinacije za sve one koji cele godine čekaju zimovanje. Naime, ovaj ski centar krasi oko 220 kilometara uređenih staza, te je nesumnjivo da Les 2 Alpes može da odgovori na zahteve i najzahtevnijih skijaša.

Ovo skijaško naselje spada među veća ski naselja u Francuskoj, pa ukoliko se odlučite da svoje zimovanje i skijanje provedete u Francuskoj, sigurno ćete provesti nezaboravno putovanje. Pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Les 2 Alpes već sada.

Les 2 Alpes smeštaj

Les 2 Alpes aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj. Smeštaj u ovom ski centru krase brojni hoteli opremljeni veoma dobro, tako da garantuju komfor i udobnost svojim posetiocima. Kada je u pitanju Les 2 Alpes hoteli su smešteni u blizini staza, ali postoje i oni koji se nalaze u neposrednoj blizini i čija je cena nešto pristupačnija.

Ukoliko ste više za privatan smeštaj, apartmana kojih ima mnogo u ovom mestu garantuju odličnu uslugu na visokom nivou, pa je na vama samo da se odlučite šta više odgovara svim vašim zahtevima, hoteli ili privatan smeštaj.

Les 2 Alpes šta videti i obići?

Ono što krasi ovo skijaško naselje nesumnjivo je najveći skijaški glečer u Evropi, koji izlazi do 3600 metara nadmorske visine. Kako je Les 2 Alpes mesto koje je najpoznatije po skijanju, ne čudi što kada je u pitanju Les 2 Alpes znamenitosti imaju veze isključivo sa zimskim sportovima.

Iz samog grada počinje niz gondola i žičara kojim se može stići do svih okolnih staza. Najbliže staze gradu su ujedno i najteže. Ukoliko ste ljubitelji ekstremnog skijanja, onda ne propustite da se spustite niz jednu od najtežih staza u Evropi, Grand Colouire. Ova staza je prepuna velikih grba, jako je strma i ima veliki nagib iznad kojeg su vrlo strme stene prepune snega, pa je skijanje na ovoj stazi zaista otežano.

Zanimljivosti u ovom ski centru čine voz koji vozi ispod samog glečera i ledena pećina, koja se nalazi na vrhu glečera i u kojoj su od leda isklesane razne figure u prirodnoj veličini, pa je moguće videti na primer dinosaurusa u razmeri 1:1. Ako se odlučite da svoje zimovanje provedete u Les 2 Alpes skijaškom naselju, pored odličnog skijanja, nezaboravan odmor i uživanje u prirodi je zagarantovano.

Pretraga

Destinacija

  • Les 2 Alpes

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.