Putovanje u Lion

Lion putovanje – aranžmani: Lion je grad u Francuskoj, koji predstavlja najlepši spoj renesanse i moderne. Područje Liona je drugo po veličini u Francuskoj koje je prepoznatljivo po veoma posebnoj arhitekturi i brojnim znamenitostima zbog kojih se deset procenata površine Liona nalazi na listi UNESCO-ve kulturne baštine. Ova istorijska prestonica svile je poznata po grastronomiji i čini simbol dobre hrane i soseva. Za one koji su ljubitelji dobre hrane, Lion je savršen izbor za putovanje, bilo da obilazite Lion na jesen ili na leto. Ukoliko se odlučite za putovanje u Lion, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno Lion putovanje.

Lion smeštaj

Lion aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj. Smeštaj u Lionu krase brojni hoteli opremljeni veoma dobro, tako da garantuju komfor i udobnost svojim posetiocima. Kada je u pitanju Lion hoteli su smešteni u samom centru ili na periferiji. Ako se odlučite za periferiju ne treba brinuti, jer je prevoz u Lionu veoma dobro organizovan. Ukoliko ste više za privatan smeštaj, apartmana kojih ima mnogo u ovom mestu garantuju izvanrednu uslugu na visokom nivotu, pa je na vama samo da se odlučite šta više odgovara svim vašim zahtevima, hoteli ili privatan smeštaj.

Lion šta videti i posetiti?

Prvo što bi trebalo da se nađe na listi šta videti u Lionu je svakako pijaca Paul Bocose. Kako je grad poznat po dobroj hrani, u bilo koji restoran da se uputite, odlična gozba je zagarantovana. Ako se ljubitelji muzeja i nauke, veličanstveni prirodnjački muzej će vas ostaviti bez daha. Bazilika Fourviere se nalazi na istoimenom brdo i poznata je po tome što je posvećena Devici Mariji koja je građane Liona spasila od crne kuge koja je u sedamnaestom veku zahvatila celu Evropu.

Najveće područje renesansne arhitekture u Evropi nalazi se u Starom gradu Liona, pa ne propustite da se upustite u opuštajuću šetnju kroz ovaj deo Liona. Šetajući Lionom, vrlo je verovatno da ćete izaći na trg koji krasi fontana koju je napravio Bartoldi, odmah nakon što je završio Kip slobode. Ukoliko se odlučite za putovanje u Lion, sigurno je da ćete se odmoriti i uživati u čarima koje ovaj deo Francuske nudi.

Pretraga

Destinacija

  • Lion

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.