Nica putovanje

Nica putovanje i letovanje – ponuda aranžmana: Nica je jedan u nizu dragulja francuske rivijere koja je svetu poznata kao jedna od najelitnijih i najlepših mesta na svetu. Nica zbog svog idealnog položaja je jedno od najtoplijih mesta Azurne obale, što znači da se ne morate isključivo opredeliti za Nica letovanje, već grad možete posetiti u bilo koje doba godine. Ukoliko ste skloniji putovanjima koja uključuju duge šetnje i obilazak grada, možete obići francuski grad u proleće ili jesen kada vas takođe očekuje prijatno vreme bez previsokih temperatura.

Nica je grad u kome ćete platiti manje čašu vina nego flaširanu vodu, sirevi i pršuta su pristupačni, dok su, nama običniji, proizvodi dosta skuplji. Ipak, na Nica putovanje idete spremni i naoružani inofrmacijama kako biste uspeli da ga doživite na najbolji način, znajući tačno šta da posetite, gde da uštedite i na čemu nikako da ne štedite. Spremite se na tradicionalnu mediteransku kuhinju i najbolje vino na svetu. Iako Nica vrišti glamur, ona stidljivo krije kvartove koji odišu francuskim zavodljivim duhom, a priroda je potpuno očaravajuća. Na vama je da odaberete datum i opredelite se za jedan od naših aranžmana za putovanje koje nikada nećete zaboraviti.

Nica znamenitosti i atrakcije

Nica je grad koji će nekoga oboriti sa nogu zbog sunčanih plaža, nekog zbog ekstravagantnog načina života, automobila kakvi se ne viđaju na našim prostorima, vilama nepreglednih razmera, hotelskih kompleksa, luksuznih jahti, kazina… Ipak, ovaj grad na Azurnoj oblasti je mnogo više od toga: Nica vrvi od bogatog kulturnog i umetničkog nasleđa, muzeja, spomenika, trgova i spektakularne arhitekture.

Ukoliko vam je Rio predaleko, uputite se na 2. po veličini karneval na svetu – karneval u Nici koji se svake godine odigrava u periodu od 14. februara do 4. marta. Među Nica znamenitosti koje morate posetiti su ruska crkva Svetog Nikole, vrtove Alberta, Mount Baron sa srednjevekovnim zamkamom i Matiseov muzej. Osim toga, Nica ima veliku prednost u vidu svog geografskog položaja. Naime, na svega 30ak kilometara od Nice se nalaze Kneževina Monako, Monte Karlo i mnogobrojna druga letovališta poput Mentona koje je jedno od najlepših mesta u Francuskoj.

Svaki metar Starog grada odiše kulturom i izuzetnim estetskim doživljajem. Ceo ovaj deo grada karakterišu uske, krivudave ulice prepune restorana i barova sa sjajnom ponudom. Istočno od Starog grada je luksuzno odmaralište Vilfranš, koje sa preko 3000 vila dokazuje azurnu imućnost. Novi deo grad se nalazi pored obale i poznat je po širokim avenijama koje su pune zelenih palmi. Ovde je najpopularnija ulica Englesko šetalište na kom se nalazi pregršt hotela i vila.

Nica apartmani ili Nica hoteli?

Nica je skuplji grad, što i ne čudi s obzirom da govorimo o zemlji sa jako visokim standardom. Ovaj grad vrvi od hotelskih kompleksa, a cena varira od dela grada u kom se odlučite za smeštaj. Ukoliko ste rešili da se častite, neka vaš izbor budu Nica hoteli. Sa druge strane Nica apartmani donose pogodnosti u vidu fleksibilnosti i cene.

Uputite se na Nica letovanje ili putovanje u toku godine, uživajte u francuskoj rivijeri i otkrijte zašto je to jedno od najlepših mesta na svetu.

Pretraga

Destinacija

  • Nica

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.