Putovanje u Pariz

Pariz putovanje i hoteli – ponuda aranžmana: Da je Pariz francuska prestonica, to svi znaju. Jednako je poznata činjenica i da važi za jedan od najposećenijih i najlepših gradova u Evropi koji privlači veliki broj turista iz celog sveta. Ukoliko još uvek niste posetili ovaj grad, treba imati na umu da će Pariz putovanje potpuno promeniti vašu percepciju o putovanjima zbog svojih nedostižnih prirodnih lepota i kulturnih obeležja.  

Možete se odlučiti za naš Pariz aranžman tokom cele godine, a svako doba će doneti posebnu draž i iskustvo kakvo će vam dugo ostati u sećanju. Ovo je definitivno grad koji mora biti na vašoj listi destinacija koje želite da posetite za života. Da nisu samo preuveličane priče i klišei ono što čujete o Parizu, uverićete se tek kada ga posetite.

Pariz znamenitosti i atrakcije

Znamenitosti u Parizu su toliko brojne da ih je nemoguće sve staviti na jednu listu. Među svetski najpoznatijim atrakcijama je Ajfelova kula, koja je visoka 320 metara i koja datira još iz 1889. godine. Luvr je sa druge strane najposećeniji muzej na svetu gde možete videti preko 35 hiljada umetničkih dela iz najrazličitijih istorijskih epoha.

Među Pariz znamenitosti spada Trijumfalna kapija – simbol Pariza i Napoleonove pobede, kao i katedrala Notre Dame gotskog stila, koja je počela sa izgradnjom u XII veku. Ne propustite priliku da se prošetate Monmartrom, glavnim obeležjem starog Pariza.

Ovde su prisutna najrazličitija arhitektonska dostignuća, velika zelena prostranstva i mnogobrojne kulturne institucije. Ono što ne želite da propustite je i Versaj, Diznilend i Saint Denise – savremena poslovna četvrt. Ceo Pariz miriše na parfeme, a u svugde u gradu možete obaviti luksuzni šoping i uveriti se zašto je Pariz prestonica mode.

Smeštaj u Parizu

Smeštaj u Parizu je vrlo raznovrstan s obzirom na veličinu i moć ovog grada. Hoteli u Parizu su jedan od najčešćih izbora svih koji žele da iskuse grad na glamurozan i uzvišen način. U šesnaestoj četvrti se nalaze najskuplji hoteli rezervisani imućnije posetioce, a isti slučaj je i u sedmoj četvrti. Ukoliko su vaš izbor Pariz hoteli, moći ćete da birate između mnoštva opcija koje uključuju uglavnom smeštaj od 3 do 5 zvedica. U Parizu imate mogućnost odsedanja i u privatnim smeštajnim jednicama – apartmanima, stanovima, ali i hostelima i motelima. Cena se formira u odnosu na deo grada u kom odsedate.

Uputite se na svoje Pariz putovanje i uvidite zašto je ceo svet zaljubljen u francusku prestonicu. Probajte najukusnije mediteranske specijalitete i okusite vino u zemlji gde je ono jeftinije od vode. Obavezno probajte kroasane, ali i ostale, smelije recepte francuske kuhinje.

Pretraga

Destinacija

  • Pariz

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.