Šamoni zimovanje

Šamoni skijanje – aranžmani za putovanje u Šamoni: Šamoni je najpopularnije skijalište u Francuskoj i čini jedan od starijih ski centara. Kada je u pitanju Šamoni skijanje je glavni razlog zašto se turisti odlučuju da posete ovaj deo Francuske, jer Šamoni spada u najbolje ski centre sveta, te garantuje odlične staze za skijanje i savršeno zimovanje. Sam grad se nalazi na tromeđi Francuske, Švajcarske i Italije, u samom podnožju masiva Mont Blanca. Vrhovi skijališta dostižu visinu od 3842 metara nadmorske visine. Ono po čemu je ski centar Šamoni poznat širom sveta je činjenica da se upravo tamo nalazi najviša žičara na svetu koja vodi do staze duge neverovatnih 21 km.

Kada je u pitanju Šamoni putovanje u ovaj deo Francuske garantuje odličan provod, odmor i skijanje iz snova. Takođe, ono po čemu se ovo mesto izdvaja je to što je Šamoni bio domaćin prvih zimskih olimpijskih igara 1924. godine, kao i činjenica da predstavlja jedan od najznačajnijih alpinističkih centara na svetu. Ukoliko se odlučite da svoje zimovanje i skijanje provedete u Francuskoj, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Šamoni.

Šamoni smeštaj

Šamoni aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj. Smeštaj u Šamoniju krase brojni hoteli opremljeni veoma dobro, tako da garantuju komfor i udobnost svojim posetiocima. Kada je u pitanju Šamoni hoteli su smešteni u blizini staza, ali postoje i oni koji se nalaze u neposrednoj blizini i čija je cena pristupačnija. Ukoliko ste više za privatan smeštaj, apartmana kojih ima mnogo u ovom mestu garantuju izvanrednu uslugu na visokom nivou, pa je na vama samo da se odlučite šta više odgovara svim vašim zahtevima, hoteli ili privatan smeštaj.

Šamoni šta videti i posetiti?

Šamoni je francuski gradić koji je spoj mondenskog mesta i tradicionalnog skijališta. Ono što ga karakteriše su odlična atmosfera i veoma dobra udobnost. Šamoni je pravo mesto za odmor, ali i za zabavu. Ovo mesto u Francuskoj je posećeno i tokom letnjih dana zbog prirodnih lepota, čistog vazduha i opuštanja i rekreacije u prirodi. Ono što krasi Šamoni su ulice pune prodavnica, dizajnerskih butika, restorana, barova i klubova. Ukoliko se odlučite za odmor u ovom francuskom gradiću, ono što je zasigurno je da ćete se odmoriti, opustiti i nadisati svežeg vazduha.

Pretraga

Destinacija

  • Šamoni

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.