Putovanje u Sen Remi

Sen Remi putovanje – aranžmani: Jug Francuske oduvek je bio privlačan turistima, pa ne čudi što je čest izor za putovanje Sen Remi, malo i šarmantno mesto koje se nalazi u blizini Avinjona. Pogledajte ponude za smeštaj u Sen Remiju i rezervišite vaše sledeće putovanje.

Atrakcije u Sen Remiju

Srednjevekovni gradić Sen Remi poznat je po tome što se u njemu rodio prorok Nostardamus, pa su posetiocima na raspolaganju obilasci njegove rodne kuće iz XV veka, Nostardamusove fontane, kao i Gradske kuće i Katedrale.

Da je putovanje u Sen Remi odlična ideja smatrao je i Vinsent Van Gog, koji je neko vreme boravio u ovom gradu. Sen Remi je poznat kao neobično mesto koje je često deo većih putovanja u Francuskoj, i ovde možete uživati u prijatnoj šetnji, ali i specijalitetima lokalnih restorana.

Smeštaj u Sen Remiju

Ukoliko vam Sen Remi nije samo usputna stanica, već želite da provedete ceo vikend ili nekoliko dana u ovom šarmantnom gradu, na raspolaganju su vam apartmani i hoteli u Sen Remiju. Prenoćište u ovom francuskom gradiću je dobra ideja i ukoliko želite da obilazite okolna mesta na jugu Francuske.

Pogledajte ponude za putovanja u Sen Remi i isplanirajte beg iz grada i odmor u potpuno autentičnom ambijentu.

Pretraga

Destinacija

  • Sen Remi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.