Sen Trope letovanje - savršen odmor u luksuznom letovalištu

Sen Trope letovanje – aranžman: Sen Trope je mala luka smeštena na Azurnoj obali u francuskom departmanu Var. U samom mestu živi tek nešto više od 5.500 ljudi, a tokom godine Sen Trope poseti oko 5 miliona turista. Ukoliko i vi želite da budete među njima već ovog leta, pogledajte ponudu turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršen odmor u ovom luksuznom letovalištu.

Zanimljivo je da je ovo mesto sve do 19. veka bilo ribarsko selo, a sve do sredine 20. veka okupljalište brojnih umetnika. Ipak, prava ekspanzija desila se u drugoj polovini prošlog veka kada su ovo mesto počeli da opsedaju bogataši iz svih krajeva sveta, pa je gradić dobio imidž ekskluzivnosti koji i dan danas nosi. Iako je Sen Trope i dalje jedna od najekskluzivnijih destinacija sveta i mesto rezervisano za džet-set, poslednjih godina je postao dosta pristupačniji i prosečnim turistima.

Sen Trope hoteli

Ukoliko ne znate gde ćete na letovanje Sen Trope bi svakako trebalo da se nađe na vašoj listi potencijalnih opcija. Kada je u pitanju Sen Trope hoteli u kojima možete odsesti nude pravu ugođaj, dostojan renomea koji ovaj gradić nosi. Sen Trope apartmani koje možete rezervisati mogu biti luksuzni, ali u ponudi poslednjih godina su i dosta pristupačnije opcije pa odmor u ovom letovalištu mogu priuštiti i pripadnici srednje klase, a ne samo džet seta.

Sen Trope znamenitosti

Sen Trope je svakako luksuzno letovalište jedinstvenog mediteranskog šarma. Turističke atrakcije u Sen Tropeu koje vredi posetiti svakako su Stara luka – mesto gde su usidrene luksune jahte vredne i po nekoliko miliona dolara. Musee de l’Annonciade je muzej koji se nalazi u kući iz 16. veka, a poseduje impresivnu kolekciju slika Sen Tropea poznatih post-impresionista s kraja 19. veka.

La Ponche je najstariji i najlepši deo grada, gde i dalje borave lokalni ribari i zanatlije. Neizostavni deo posete Sen Tropeu je i šoping. U gradu se nalazi pregršt radnji najpoznatijih svetskih brendova, kao i najekskluzivniji restorani, kafići, barovi, noćni klubovi.

Ukoliko je ove godine vaš izbor za letovanje Sen Trope obavezno svoju rezervaciju izvršite u nekoj od turističkih agencija sa našeg sajta gde možete pronaći najbolje ponude i aranžmane za letovanje i savršen odmor, bilo da je reč o Sen Tropeu ili nekoj drugoj destinaciji.

Pretraga

Destinacija

  • Sen Trope

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.