Akti Elias letovanje

Akti Elias letovanje – aranžmani: Pored grada Nikiti u severozapadnoj Grčkoj, u Sitoniji (severozapadni deo Grčke)  nalazi se simpatično letovalište Akti Elias. U Toronskom zalivu, koje deli poluostrvo Sitoniju od poluostrva Kasandra, smešteno je ovo mesto, a ima obalu dugu oko 30 km.

Ovo mirno mesto odlično je za porodične odmore, letovanje sa decom, kao i za sve one koji bi da odmore, ali i uživaju u kristalno čistom moru i peščanim plažama, koje su nagrađivane plavom zastavicom zbog izuzetne lepote. Aranžmane agencija za letovanje u Akti Eliasu ovde lako možete pronaći, te uživati u njenim božanstvenim plažama i izvrsnoj usluzi ovog grčkog letovališta.

Akti Elias smeštaj

Iako je mesto malo, turistički je razvijeno dovoljno da smeštajnim jedinicama zadovolji sve koji su poželeli da letuju baš ovde. Hoteli i vile najčešće se nalaze u ponudama aranžmana agencija za ovo letovalište, a postoje najrazličitije opcije – od luksuzne vile balkonima okrenutih ka moru, pa do nešto skromnijeg stana dalje od plaže – izbor je samo na vama!

Odaberite smeštaj u Akti Eliasu u skladu sa vašim preferencijama i mogućnostima i nema sumnje da ćete se na letovanju u Akti Eliasu sjajno provesti, te i otići puni lepih utisaka!

Akti Elias plaža

Plaže u Akti Eliasu su duge, lepe i peščane, a voda nije duboka i ima postepen ulaz, pa je idealna za decu i njihove prve plivačke poduhvate. Talasa skoro da nema što je takođe sjajna okolnost kada se radi o porodicama sa decom, deci i starijim osobama.  

Plavu zastavicu ova plaža često je dobijala zahvaljujući čistoći plaže i mora, kao i sjajnoj usluzi na plaži. Na plaži postoji poseban deo za kampere.

Poznato letovalište Neos Marmaris nalazi se na samo 9 km od Akti Eliasa, kao i mnoga druga mesta i plaže na grčkoj rivijeri, pa preporučujemo da plaže svakodnevno menjate i na taj način upoznajete što više prelepe Grčke.

Pretraga

Destinacija

  • Akti Elias

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.