Ammoudia letovanje

Ammoudia letovanje – Ammoudia apartmani: Ammoudia je malo grčko letovalište, smešteno na obali u regiji Preveza. Od Parge je udaljena oko 17 km, a turisti koji letuju na ovoj lokaciji se često odlučuju i na obilazak ovog obližnjeg letovališta. Ukoliko je vaš izbor Ammoudia letovanje u ovom mestu ćete pamtiti po dugačkoj peščanoj plaži, koja spada u red najlepših na grčkoj obali. Uz plažu se nalazi i delta reke Aheron.

Ukoliko još niste odlučili koje grčko letovalište ćete posetiti tokom predstojećih, letnjih meseci, pogledajte na našem sajtu koji su Ammoudia aranžmani na raspolaganju, i izaberite onaj koji je po vašoj meri.

Ammoudia apartmani i vile

Kada je u pitanju Ammoudia, apartmani su odlično rešenje za smeštaj u ovom letovalištu. Čitavo mesto je vrlo malo, pa raspolaže sa svega nekoliko vila sa apartmanima, dok je klasičan hotelski smeštaj moguće pronaći u obližnjoj Pargi.

Ammoudia je mirno mesto, namenjeno onima koji žele odmor i uživanje na plaži bez buke i gužve, pa nedostatak hotelskih sadržaja uglavnom ne predstavlja problem posetiocima ove destinacije. Vile su moderno sredjene i sadrže sav neophodan sadržaj za udoban i prijatan boravak, a gotovo sve su smeštene na samoj obali, pa sa svojih terasa možete posmatrati plažu na kojoj se kupate i svakodnevno uživate.

Ammoudia šta videti i kako provesti vreme?

Kada je u pitanju Ammoudia leto je idealno vreme da posetite ovo mesto, jer uživanje na plaži je glavna atrakcija ovog letovališta. Većina plaža u okolini Ammoudie su šljunkovite, pa sitni, svilenkasti pesak koji zaspljuskuje kristalno čista voda predstavlja pravo osveženje u odnosu na okolna letovališta. Porodice sa decom obožavaju ovo mesto zbog mogućnosti za igru u pesku, ali i svi oni koji žele da se distanciraju od strandardnih turističkih sadržaja oko kojih se stvara gužva.

Na plaži možete iznajmiti ležaljke, ili smestiti sopstvenu opremu na pesak u prirodnom hladu, koga ovde ne manjka. Na samoj plaži se nalazi i nekoliko kafića, gde možete poručiti piće i dobiti zauzvrat komplet ležaljki i suncobran.

S obzirom na to da je ovde smeštana delta reke Aheron, ljubitelji aktivnog odmora mogu iznajmiti kajak i spustiti se rekom do mora, samostalno ili u pratnji vodiča. Reka je mirna i plitka, pa u ovu avanturu možete povesti i malo stariju decu koja će sigurno uživati u novom iskustvu. U svakom trenutku se možete odlučiti na izlet u neki od obližnjih gradića, a kada se uželite peska i mira, uvek se možete vratiti na plažu Ammoudia.

Pretraga

Destinacija

  • Ammoudia

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.