Ammouliani letovanje

Ammouliani letovanje – aranžmani za odmor: Ammouliani je jedno od najmanjih grčkih ostrva, a njegova ukupna površina je nešto manja od 5 kvadratnih kilometara. Ovo ostrvce pripada “trećem prstu” Halkidikija – poluostrvu Atos. Ostrvo Ammouliani je egzotično letovalište, sa brojnim prirodnim lepotama, i kao takvo predstavlja pravu oazu mira za sve one turiste kojima je neophodan pravi odmor, uživanje i relaksacija u miru, daleko od svakodnevnih obaveza, buke i gužve. S obzirom na to da je Ammouliani ostrvo geografski najbliže Srbiji, veliki broj ovdašnjih turista se opredeljuje za ovu destinaciju, a ukoliko je Ammouliani letovanje i vaš izbor, onda pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje.

Ammouliani hoteli

Ako se opredelite da vaša destinacija za letnji odmor bude Ammouliani onda su pravo mesto za vaš smeštaj Ammouliani hoteli, kojih ima sasvim dovoljno na ovom ostrvu za smeštaj svih zaintresovanih turista. Pored toga, kada je u pitanju Ammouliani možete pronaći i veliki broj apartmana i vila za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš na ovom ostrvu.

Ammouliani plaže

Neke od najlepših i najčistijih plaža Mediterana mogu se naći baš na Ammoulianiju. Zahvaljujući svojoj specifičnoj lokaciji, Ammouliani poseduje duge, široke plaže prekrivene finim, sitnim peskom. Voda koja zapljuskuje obale ovog ostrva je kristalno čista i mirna, pa se Ammouliani nameće i kao idealna destinacija za sve porodice sa decom.

Svaka od plaža je opremljena svim sadržajem neophodnim za turiste, a jedna od najpoznatijih jeste Alikes plaža. Duga je oko 750 metara, a odlikuje je izuzetno čisto i mirno more, gotovo bez talasa. More je toplo, tirkizno, a pored toga i veoma plitko, sa izuzetno finim sitnim peskom na obali.

Agios Georgios plaža se nalazi na istočnoj obali ostrva, a opremljena je suncobranima i ležaljkama. Prekriva je sitan pesak, a more je mirno i čisto. Megali Ammos plaža je na jugoistočnoj obali ostrva, a kao i na svim ostalima plažama Ammoulianija, nalazi se sitan pesak, a more je mirno i plitko. Na određenom delu plaže uz kupljeno piće, tokom celog dana možete uživati besplatno u korišćenju suncobrana, ležaljki i baldahina.

Last minute Ammouliani

Ammouliani last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovo malo grčko ostrvo, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Last minute Ammouliani ponude možete potražiti u brojnim turističkim agencijama koje postoje na našem sajtu, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara i da rezervišite sebi nezaboravno letovanje na Ammoulianiju. Ammouliani je mesto koji vam može omogućiti savršeno letovanje i maksimalno uživanje u netaknutoj prirodi.

Pretraga

Destinacija

  • Ammouliani

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.