Asprovalta letovanje

Asprovalta last minute – aranžmani: U grčkom okrugu Solun, na oko 80 km od istoimenog grada, nalazi se letovalište Asprovalta. Asprovalta je gradić koji, po mišljenju mnogih, predstavlja najlepše letovalište severne Grčke.

Ovo letovalište nalazi se u zalivu Strimonikos, pored peščane plaže duge dvadesetak kilometara. Velika ponuda komfornog smeštaja, plaža koja godinama nosi plavu zastavicu, tipična mediteranska klima, kao i izvrsne grčke taverne, riblji restorani i kafeterije glavni su aduti kojima se Asprovalta može pohvaliti. Aranžmane agencija za letovanje u Asprovalti naći ćete ovde, pa i vi možete uživati u zlatnim plažama i kristalnoj vodi ovog grčkog letovališta.

Asprovalta plaža

Plavom zastavom Evropske unije obala Asprovalte, odnosno njena plaža, već godinama se nagrađuje. Savršeno uređena, zlatna plaža, kao i čisto egejsko more na koje izlazi, ono su čime se Asprovalta ponosi.

S obzirom da je ovo mali gradić, vrlo je miran i komforan, a najčešće se preporučuje za porodično letovanje, mada će prijati svakome ko na more ide s ciljem “punjenja baterija” i pravog odmora. Iako malo mesto, puno je odličnih restorana i taverni, a dobro je i snabdeveno, pa ćete ovde naći sve što vam je potrebno.

Asprovalta smeštaj

Na obali Egejskog mora, na severu Grčke, ovo letovalište razvilo je svoje turističke potencijale, te danas na njemu postoji velika ponuda smeštaja s obzirom na potražnju koja za letovanjem u Asprovalti postoji. Apartmani i sobe koje se mogu iznajmiti deo su smeštajnih kapaciteta Asprovalte, ali u ponudama aranžmana agencija najčešće se nalaze hoteli.

Asprovalta hoteli

Hoteli u Asprovalti obično su mali i komforni, a uglavnom u svom sklopu imaju bazene, kao i polupansionsku ponudu hrane, što letnji odmor upotpunjuje i čini ga izvrsnim. Odaberite aranžman po svojoj meri i nema sumnje da ćete tako letovanje u Asprovalti provesti nezaboravno!

Asprovalta last minute

Ponude agencija često imaju promotivne periode za letovanje u Asprovalti, kao što su last minute Asprovalta i first minute. Ukoliko uspete da aranžman za letovanje kupite tokom ovih perioda, istu uslugu platićete nešto jeftinije nego što je to slučaj u ostalim periodima tokom godine.

Pretraga

Destinacija

  • Asprovalta

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.