Dionisos Beach letovanje

Dionisos Beach letovanje – aranžmani: Letovanje na Halkidikiju je izbor mnogih turista, a posebnu pažnju privači mesto Dionisos Beach koje mnogi opisuju kao raj za hedoniste i idealnu destinaciju za porodični odmor. Saznajte šta vas očekuje u ovom grčkom letovalištu i pogledajte ponude aranžmana.

Plaže koje nudi Dionisos Beach

Peščane plaže Dionisos Beach-a su pravi raj za sve koji uživaju u izležavanju na plaži i odbojci na pesku, a prijatno more oduševiće sve ljubitelje plivanja i vodenih spotova. U ovom mestu je izuzetno popularno skijanje na vodi jedrenje na dasci, ili ronjenje. Takođe, postoje i stenoviti delovi koji su izuzetno pogodni za pecanje.

Plaža ovog mesta nije poznata po gužvi, osim vikendom kada ovde dolaze i stanovnici Soluna. Ulaz u more je postepen, pa je plaža koju nudi Dionisos Beach idealna za porodice sa decom.

Veče u Dionios Beach-u

Veče u ovom grčkom letovalištu može biti rezervisano za šetnju pokraj mora, ili uživanje u specijalitetima ove zemlje. Na raspolaganju su vam tradicionalne grčke taverne u kojima možete uživati u girosu i drugim grčkim jelima, a zabava uz ples je takođe nešto čemu se mnogi turisti raduju.

Kokteli na plaži ili sladoled pokraj šetališta je odličan kraj dana provedenog na plaži, a za one koji žele i da se provedu – Dionisos Beach nudi i kafiće, barove na plaži, kao i diskoteke.

Smeštaj i aranžmani za Dionisos Beach

Ukoliko planirate da godišnji odmor provedete u ovom letovalištu na Halkidikiju, smeštaj u Dionisos Beach-u, kao i kompletna organizacija putovanja vam je dostupna putem ponuda koje možete pronaći na našem sajtu. Pogledajte koji hoteli i apartmani se nude i rezervišite željeni aranžman.

Pretraga

Destinacija

  • Dionisos Beach

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.