Ostrvo Egina letovanje

Egina letovanje – aranžmani: Kao jedno od Sakronskih ostrva u Egejskom moru, ostrvo Egina mami pažnju turista, ali i stanovnika Grčke, i predstavlja jednu od omiljenih destinacija za godišnji odmor. Ukoliko ove godine letujete na ostrvu Egina putovanje ćete provesti na mestu koje mnogi nazivaju rajem za hedoniste. Pogledajte ponude aranžmana i saznajte šta vas očekuje na ovom ostrvu.

Egina letovanje – odmor na peščanim plažama

Ukoliko je vaš izbor za godišnji odmor Egina putovanje ćete dobrim delom provesti na plažama, na kojima ćete se zaista i odmoriti. Kao najpopularnija se ističe plaža Agia Marina – duga i peščana plaža koja je idealna za opuštanje kraj mora ali i letnje sportove.

Kada je u pitanju sadržaj ovog tipa koji nudi Egina ostrvo raspolaže sa veoma lepim plažama u istoimenom gradu. Takođe postoje i plaže u mestima Marathonas, Vagia, Suvala i Perdika.

Egina putovanje – za prave hedoniste

Osim što turisti za svoj godišnji odmor često biraju plaže koje nudi ostrvo Egina letovanje na ovom mestu je takođe izbor mnogih Atinjana, koji se odlučuju i za produžene vikende i izlete na ovom ostrvu.

Poseta ovom ostrvu se najčešće vezuje za ture do hrama Svetog Nektarija u Kamarizi, kod grada Lavirona. Pejzaži ovog ostrva oduševljavaju putnike, što ne čudi s obzirom na činjenicu da je zemljište ovde izrazito plodno, puno zelenila i mirisnih borovih šuma.

Ulice Egine su bogate kafićima, restoranima, tavernama, ali i klubovima. Osim što nudi pregršt opcija za izlazak, Egina predstavlja i raj za gurmane, koji ovde mogu uživati u najboljim morskim specijalitetima, maslinama i, naravno, vinu.

Egina hoteli – Egina last minute, regularne i first minute ponude

Ukoliko vas zanima smeštaj koji nudi Egina hoteli, kao i apartmani su vam dostupni u okviru ponuda koje nudimo. Za one koji planiraju letovanje na ostvu Egina last minute i first minute ponude su posebno dobra opcija, pa se preporučuje da budete u toku sa aktuelnostima i pratite popuste. Regularni aranžmani su vam dostupni tokom cele sezone (u skladu sa smeštajnim kapacitetima), pa pogledajte ponude i rezervišite letovanje na Egini.

Pretraga

Destinacija

  • Egina

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.