Evia letovanje

Evia letovanje – Evia last minute: Evia je drugo ostrvo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Smešteno je na 80 km od Atine, pa neretko tokom letovanja na Evii, turisti koriste priliku da posete i grčku prestonicu. Kada jeu pitanju Evia letovanje je uglavnom rezervisano za njena turistički razvijena mesta poput Pefkija, Edipsosa i Limnija, dok ostatak ostrva još uvek nije prilagođen turistima.

Ipak, plaže Evije su postale izuzetno popularne među turistima, kako zbog svilenkastog peska i čistog mora, tako i zbog borovih šuma i dugih prirodnih lepota koje možete videti na ovom ostrvu. Evia last minute i druge ponude za letovanje nikada nisu bile traženije, a ukoliko želite da proverite u čemu je njena tajna, potražite na našem sajtu odgovarajuću ponudu za Eviu i upustite se u novo, drugačije i nezaboravno letovanje na ovoj destinaciji.

Evia apartmani i hoteli

Kada je u pitanju Evia apartmani su najčešći izbor turista koji izaberu ovu destinaciju za letovanje. Razlog leži u udobnosti, uređenosti i povoljnim cenama koje apartmanski kompleksi nude. Većina njih je skoncentrisana nedaleko od same obale, pa pristupačnost mora i drugih sadržaja ne predstavljaju problem. Isto važi i za hotele, od kojih su najlepši smešteni upravo na obali. Cene nisu visoke čak ni kada je reč hotelskom smeštaju, pa kada je u pitanju Evia hoteli mogu biti vaš idealan izbor za boravak na ovom ostrvu.

Ljubaznost Grka ćete osetiti na svakom koraku, kako na ulicama i u ugostiteljskim objektima, tako i u hotelima gde će vam jasno staviti do znanja da možete da im zatražite bilo koju informaciju ili pomoć, ukoliko vam je potrebna.

Evia plaže i atrakcije

Ukoliko je vaš izbor Evia plaže na koje naiđete na ovom ostrvu će vas uveriti da ste izabrali odličnu destinaciju za odmor. Plaže Alikes i Etertia su nagrađene Plavom zastavom, što ih svrstava među najlepše i najkvalitetnije grčke plaže. Tu su i plaže Agios Nikolaos, koja je smeštena pored istoimenog sela, zatim Riviera, nedaleko od Edipsosa, kao i Ilia, koja je takođe dobila ime po mestu u kome se nalazi.

Glavne atrakcije na ostrvu čine upravo mala turistička mesta na severu Evie, pa iskoristite priliku da obiđete Pefki, Edipsos i Halkidu, koja je najveći i najznačajniji grad na ostrvu. Edipsos je jedna od najpoznatijih banja u Grčkoj, gde se termalna voda uliva u more, pa je ovo mesto koje posećuju uglavnom penzioneri i ljudi sa oboljenjima, mada sve atraktivniji sadžaj Edipsosa u vidu uređenih plaža, restorana, kafića i plažnih barova privlači ogroman broj mladih ljudim koji Eviu i Edipsos rado biraju za svoju letnju destinaciju. Isto važi za Pefki, koji, nakon Halkide, raspolaže sa najzanimljivim i najbogatijim sadržajem za turiste.

Kada je u pitanju Evia first minute ponude i brojni drugi aranžmani koji uključuju ovo ostrvo su postali izuzetno traženi, što je severni deo ostrva učinilo jednom od najpopularnijih grčkih destinacija za letovanje.

Pretraga

Destinacija

  • Evia

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.