Fourka letovanje

Fourka letovanje – aranžmani: Poluostrvo Kassandra već godinama unazad privlači turiste atraktivnim letovalištima, a jedno od njih je svakako i Fourka. Ovo grčko selo poznato je po zelenilu i maslinama, ali i prelepim peskovitim plažama. Pogledajte ponudu aranžmana i saznajte šta vas očekuje u ovom grčkom letovalištu.

Letovalište Fourka – Pravo mesto za odmor

Ukoliko je vaša sledeća destinacija za putovanje Fourka letovanje će sa sobom doneti odmor i relaksaciju za kojima žudite usled svakodnevnih obaveza. Na samo 2 kilometara udaljenosti od naselja nalazi se plaža Skala Fourka, koja je ušuškana između dva šumovita brežuljka. Na ovoj peščanoj plaži su vam na raspolaganju ležaljke i suncobrani, a ovde se nalazi i riblja taverna u kojoj možete ručati. Takođe, u neposrednoj blizini plaže nalazi se i mala marina.

Osim čistog mora, potpunom doživljaju prirode doprinose i masline, borovina, cveće i zelene površine. Foruka je zaista mesto za odmor i preporod, i letovalište na kome ćete napuniti baterije.

Izvorna arhitektura na svakom koraku

Osim po šarenilu cveća, Fourka je mesto poznato i po izvornoj arhitekturi i etno stilu, kroz koje je sačuvala izgled iz 19. veka. Najbolji primer izuzetne arhitekture ovog mesta su dve crkve. Prva, vizantijska crkva – Crkva Svetog Jovana, okružena je zelenilom i svedoči o vizantijskoj eri. Ima oblik krsta sa kupolom i veoma zanimljiv zvonik.

Crkva Svetog Atanasija i natpis koji na njoj stoji su dokaz da je selo Fourka postojalo još u rimsko doba. Odmor na ovom mestu je odlična ideja jer odavde možete istražiti Kassandru, pa i ostatak Halkidikija.

Fourka smeštaj – apartmani i hoteli

Ukoliko je vaša ovogodišnja destinacija za odmor Fourka letovanje ćete provesti u hotelima i apartmanima koje ovo letovalište nudi, a koji su vam dostupni u okviru naših ponuda. Pogledajte kakav smeštaj se nudi i rezervišite željeni aranžman za letovanje.

Pretraga

Destinacija

  • Fourka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.