Gerakini letovanje

Gerakini letovanje – aranžmani za odmor: Gerakini je malo, mirno mesto koje se nalazi na samom početku Sitonije. Preporučuje se svima kojima je potreban miran i opuštajući odmor, a mnogim turistima ovo mesto služi i kao baza za obilazak celokupne Sitonije. Okruženo je bujnom vegetacijom i planinama sa kojih stiže nešto svežiji vazduh, pa iz tog razloga u Gerakiniju nisu toliko visoke letnje temperature, kao u drugim delovima Grčke. Gerakini je jedno od najstarijih turističkih destinacija na Halkidikiju i brojni turisti svake sezone rado dolaze u ovo letovalište, a ukoliko mislite da je Gerakini letovanje prava stvar za vas potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravan odmor.

Gerakini hoteli

Gerakini je mesto koje je turistički razvijeno i ovde možete pronaći neke od većih i luksuznijih hotela na Halkidikiju, ali isto tako i brojne manje apartmane, vile i privatne kuće. Ukoliko vaš izbor bude Gerakini letovanje onda su svakako prava stvar za vas Gerakini hoteli, koje možete pronaći u svim krajevima ovog gradića.

Iako se radi o malom mestu ne morate da brinete kada su namirnice u pitanju s obzirom na to da postoji nekoliko manjih marketa, a u okviru mini tržnog centra u Gerakiniju postoji i restoran brze hrane – giros, nekoliko butika, poslastičarnica…

Gerakini plaže

Plaža u Gerakiniju je duga nekoliko kilometara i uglavnom je peščana, ali boja mora nije tirkizna kao što je to slučaj na većini drugih plaža na Sitoniji. Razlog tome je nešto tamniji pesak koji se nalazi na dnu mora. Ipak, to svakako ne kvari utisak, jer je voda generalno čista i mirna.

Sadržaja na plaži ne manjka, pa brojni turisti mogu očekivati veliki broj ležaljki i suncobrana, ali i taverni, kafića i sportova na vodi.

Last minute Gerakini

Gerakini last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovo malo grčko mesto, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Last minute Gerakini ponude možete potražiti u brojnim turističkim agencijama koje postoje na našem sajtu, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara i da rezervišite sebi nezaboravno Gerakini letovanje.

Pretraga

Destinacija

  • Gerakini

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.