Glarokavos letovanje

Glarokavos letovanje-aranžmani za Glarokavos: Glarokavos je prirodna laguna u Grčkoj, smeštena između Paljurija i Pefkohorija. Plaža uglavnom služi za vezivanje čamaca, i nema uređeno kupalište koje turisti mogu koristiti. Ipak, predstavlja jednu od najlepših plaža na grčkoj obali, i odlično mesto za izlet ukoliko odmor provodite u nekom od obližnjih letovališta. Obala je pretežno šljunkovita, a uokvirena je pitomim zelenilom i šumovitim površinama, pa čitav prizor i boje koje se mešaju predstavljaju izuzetno lepu sliku.

Ukoliko ste ljubitelji prirodnih laguna i netipičnih plaža, pogledajte na našem sajtu koji aranžmani za letovališta u blizini Glarokavosa su u ponudi, i izaberite ono koje najviše odgovara vašim potrebama.

Smeštaj u Glarokavosu

S obzirom na to da nije u pitanju uređena plaža za kupače smeštaj u Glarokavosu je teško pronaći. Svi smeštajni kapaciteti su locirani u obližnjim letovalištima, a aranžmani za Glarokavos uglavnom podrazumevaju Pefkohori kao glavnu bazu putovanja, uz izlet ili obilazak ove neobične plaže. U obližnjim mestima poput pomenutog Pefkohorija, možete uživati u apartmanima, privatnom smeštaju, sobama i hotelima.

Atrakcije Glarokavosa

Glavna atrakcija Glarokavosa je upravo njegova plaža, prelepa za gledanje, ali nepristupačna za kupače. Ipak, kada je ovo mesto u pitanju, sasvim je dovoljno da se smestite u lepo uređen bar Faros odakle možete posmatrati sve lepote ovog mesta.

Pretraga

Destinacija

  • Glarokavos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.