Glifada letovanje

Glifada letovanje – aranžman: Glifada je veliko naselje u Grčkoj i jedno od najvećih predgrađa glavnog grada Atine. Glifada pripada okrugu Južna Atina u okviru periferije Atika. S obzirom na to da se nalazi na obali Saronskog zaliva i daleko od gradske vreve u odnosu na druga atinska predgrađa, Glifada je postala omiljeno mesto za odmor stanovnika Atine, a u poslednje vreme i mnogobrojnih stranih turista u Grčkoj. Ukoliko i vi želite da posetite ovo mesto, pogledajte ponude turističkih agencija izlistanih na našemm sajtu.

Od centra Atine udaljena je 12 kilometara. Pripada kategoriji luksuznih letovališta sa priobaljem ukrašenim brojnim vilama, raskošnim rezidencijama, atraktivnim i komfornim hotelima. Dodatak na uživanje su živopisna promenada, restorani i taverne, grčki specijaliteti i muzika, kafići, kao i ekskluzivni noćni klubovi.

Glifada hoteli

Kada je u pitanju Glifada hoteli koji se nalaze variraju od izuzetno luksuznih do onih sa skromnijom ponudom smeštajnih objekata i pristupačnijoj ceni široj populaciji. Glifada apartmani su pristupačnija varijanta, ali jednako kvalitetan smeštaj za sve one koji žele da provedu savršen odmor u ovom atinskom predgrađu.

Glifada plaže

Glifada se može pohvaliti dugim peščanim plažama, kao i tirkiznim vodama Saronskog mora, zarad čega je omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet-seta.

Zaštitini znak Glifade je život noću. Glifada je tada prepuna, neponovljiva, uzavrela, romantična, grčki setna i za mnoge nedokučiva. Nekada su je za odmor koristili Atinjani, a u poslednjoj deceniji Glifada plaže su prepune turista iz celog sveta.

Glifada je atraktivna za one koji insistiraju na vrhunskom provodu ali i za turiste čija je opsesija miran odmor uz mogućnost da lepotu letnjeg doživljaja nadograde posetama Atini, brojnim istorijskim lokalitetima u okolini i nezaboravnim izletima.

Glifada last minute

Glifada last minute ponude itekako su popularne kod mnogih turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i first minute Glifada ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom mirnom grčkom gradiću.

Pretraga

Destinacija

  • Glifada

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.