Halkidiki letovanje

Leto Halkidiki – aranžmani za Halkidiki letovanje: Letovanje na Halkidikiju je odmor o kojem se sanja. Odličan odmor, mir i tišina, uz mogućnost noćnog provoda, zagarantovani su vam na Halkidikiju. Halkidiki je poluostrvo u severnoj Grčkoj koje je veoma poznato po neobičnom obliku koji podseća na Poseidonov trozubac. Ovo poluostrvo je okruženo Egejskim morem. Kako je veoma velika oblast Halkidiki se grana na Kasandru, Sitoniju i Atos, poznatiji kao Sveta Gora.

Kada je u pitanju Halkidiki apartmani i hoteli koji su u ponudi su brojni, te svako može naći baš ono što ispunjava sve njihove zahteve. Poluostrvo Halkidiki last minute ponude koje nudi su veoma povoljne, pa ne čudi što je ovo grčko poluostrvo veoma posećeno tokom letnje sezone. Ukoliko imate želju da obiđete ovo poluostrvo pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi idilični odmor na Halkidikiju.

Halkidiki last minute ponude

Halkidiki last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Halkidiki first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija. Već sada možete rezervisati sebi letovanje na ovo grčko poluostrvo ukoliko se odlučite za ponudu first minute Halkidiki.

Halkidiki hoteli i apartmani – smeštaj na Halkidikiju

Halkidiki aranžmani uglavnom podrazumevaju i smeštaj i prevoz, uz mogućnost putovanja sopstvenim vozilom po želji. Hoteli na Halkidikiju su uređeni veoma moderno i garantuju odličnu hotelsku uslugu. U zavisnosti šta vam više odgovara, možete izabrati pun pansion ili polupansion. Kada su u pitanju apartmani na Halkidikiju, njhova rasprostranjenost je toliko velika da se ne zna tačan broj apartmana koji je turistima na raspolaganju. Apartmani su opremljeni tako da sadrže sve što je potrebno kako bi vam letovanje proteklo veoma ugodno i prijatno.

Halkidiki plaže

Ovo poluostrvo je veliko i sadrži veliki broj odlično uređenih plaža, te je veoma teško izdvojiti najlepše plaže na Halkidikiju. Plaža Bahea na Sitoniji se izdvaja kao plaža koja je prava poslastica za pažljive, jer lako može da promakne nepažljivom oku, te obratite pažnju ako planirate letovanje na ovom poluostrvu. Metamorfozis plaža je idealna za sve koji žele da se odmore i opuste u miru i tišini. Ova plažica se nalazi u malom grčkom selu, takođe na Sitoniji. Letovalište koje svojom plažom mami turiste iz svih krajeva sveta je Kalitea. Ovo mesto se nalazi na istočnoj strani Kasandre, a plažu Kalitee krasi tirkizno more i peščana obala. Ukoliko se odlučite za letovanje na Halkidikiju, obavezno se uputite u avanturu na ostrvo Amouliani. Ovo malo ostvro krasi savršena plaža na kojoj vam je odmor i relaksacija u prirodi i tišini zagarantovana.

Pretraga

Destinacija

  • Halkidiki

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.