Kalamici letovanje

Kalamici apartmani – aranžmani za Kalamici letovanje: Leto u Kalamiciju je idealna opcija za odmor u miru i tišini. Ovo mesto se nalazi na jugu Sitonije, u Grčkoj. Kalamici je vrlo malo naselje koje je izgrađeno u uvali, na prelepoj plaži.

Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Grčku i želite da se odmorite i opustite, Kalamici je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane u Kalamiciju.

Kalamici smeštaj

Kalamici aranžmani uglavnom obuhvataju i smeštaj i prevoz uz mogućnost biranja opcije sopstvenog prevoza. Kada je u pitanju Kalamici hoteli nisu preterano rasprostranjeni, ali su kao i apartmani veoma traženi. Kako je mesto poprilično maleno, čine ga tek nekoliko kuća, mali kamp i brojni ugostiteljski objekti duž plaže.

Hoteli u Kalamiciju nude odličnu hotelsku uslugu na visokom nivou. Ako želite da ugledate more čim otvorite oči, veliki izbor hotela na obali plaže je najidealnija varijanta za vas.

Kalamici last minute

Last minute Kalamici ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Kalamici first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi putovanje u ovo grčko mesto.

Kalamici šta videti i posetiti?

Kalimici je malo mesto, te sve bitne znamenitosti Grčke možete videti ukoliko se opredelite za neki od brojnih izleta ili ekskurzija koje se nude u ovom mestu. Za ljubitelje ronjenja Kalamici plaža je veoma privlačna jer se u blizini nalaze savršene podvodne lokacije za upoznavanje sa svetom pod vodom. Takođe, za one koji nisu vešti u ovom sportu, postoje brojni ronilački klubovi u kojima je moguće završiti ubrzan kurs ronjenja i prepustiti se podvodnoj avanturi.

Letovanje Kalamici

Letovanje u Kalamiciju je idealno ukoliko vam je potreban odmor i relaksacija, pa je tako ovo letovalište savršena destinacija za porodični odmor. Prelepa priroda omogućava svež vazduh i mnogo prirodnog hlada. Potpuno opuštajuće okruženje karakteriše ovo maleno mesto u Sitoniji, te ako želite da provede leto daleko od buke i večernje vreve, Kalamici je odlična turistička destinacija za vas.

Pretraga

Destinacija

  • Kalamici

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.