Kalitea letovanje

Kalitea letovanje – aranžmani: Poluostrvo Halkidiki je posebno popularno među našim turistima, a njegovo najpoznatije letovalište Kalitea je ujedno i njihov najčešći izbor. Ovo mesto je idealno za odmor, provod, ali i obilazak znamenitosti. Ukoliko je vaš izbor za letovanje Kalitea hoteli i apartmani, uz celokupnu organizaciju putovanja su vam dostupni uz samo nekoliko klikova, a evo šta možete očekivati od ovog letovališta.

Kalitea letovanje – odmor uz prelepe plaže i vidikovce

Letovalište Kalitea smešteno je na prvom prstu Halkidikija, a svoje ime (koje u prevodu znači lep pogled) duguje upravo čarobnim vidikovcima sa kojima raspolaže. Na podjednako lep pogled naići ćete i na plažama ovog letovališta, koje zadovoljavaju kriterijume svih putnika.

Beli pesak u kombinaciji sa tirkiznom bojom mora zaista predstavlja prizor kao sa razglednice. Plaža ispred naselja je odlično organizovana, sa velikim brojem suncobrana i ležaljki. Posebne pogodnosti za porodice sa decom jesu dugački plićak i bistro more.

Palini plaža ističe se sa najčistijom vodom zbog koje je nagrađena i čuvenom Plavom zastavicom. Dubina se ovde postepeno povećava pa je ova plaža odličan izbor za ljubitelje plivanja.

Najbolji provod na Halkidikiju

Kada se pomene odmor u letovalištu Kalitea letovanje se često vezuje za dobar provod, po kome je ovo mesto poznato. Upravo zbog toga je ova destinacija čest izbor mladih koji u Kaliteu dolaze u želji da iskuse najbolji noćni provod na Halkidikiju.

Noćni klubovi kao što su Angels Club, Markiz, Ahoy ili Club Pearl ne privlače samo naše i turiste iz inostranstva, već i Grke, a posebno stanovnike Soluna. Ukoliko posećujete Halkidiki sa porodicom i želite nešto mirniji odmor, popularnost ovih klubova ne bi trebalo da vas brine pošto su odlično zvučno izolovani.

Kalitea hoteli i apartmani

Kada je u pitanju smeštaj koji nudi Kalitea hoteli i apartmani su dostupni, kao i u većini grčkih letovališta. Ukoliko već sada znate da želite da provedete odmor u letovalištu Kalitea first minute ponude su vam, kao i uvek, na raspolaganju. Za one koji odmor planiraju u poslednji čas i nisu još uvek sigurni da li će njihova destinacija za letovanje biti baš Kalitea last minute ponude su najbolja opcija.

Bilo da vas zanimaju first, regularne, ili last minute Kalitea ponude, pratite naš sajt gde su vam uz samo nekoliko klikova dostupni aranžmani za letovanje koje možete rezervisati odmah.

Pretraga

Destinacija

  • Kalitea

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.