Letovanje u Kalivesu

Letovanje u Kalivesu – aranžmani za putovanja: Kalives je mirno turističko naselje u Sitoniji, smešteno između prvog i drugog prstena Halkidikija. Udaljen je od Soluna oko 65 km, a u njegovoj blizini se nalaze i druga letovališta poput Nea Moundania, koji je udaljen oko 12km, i Gerakinija koji se nalazi na 6 kilometara od Kalivesa. Obala Kalivesa je duga pet kilometara, i predstavlja jednu od najlepših u Sitoniji. Letovanje u Kalivesu je idealan izbor za one koji žele miran odmor, bez gužve i buke karakteristične za urbanija letovališta.

Ukoliko želite miran i prijatan odmor na jednoj od najlepših plaža Grčke, potražite na našem sajtu aranžmane za letovanje u Kalivesu, i izaberite onaj koji u najvećoj meri udovoljava vašim željama i preferencijama.

Odmor i plaže u Kalivesu

U mestu Kalives nije razvijen masovni turizam kao što je to slučaj sa ostatkom Halkidikija, što se pozitivno odrazilo na očuvanost i lepotu njegove plaže i prirode. To svakako ne znači da plaža ne nudi nikakav sadržaj za zabavu. Upravo suprotno, oni koji su ljubitelji muzike i društva na plaži, mogu da se odluče za deo u kome postoji bar sa ponudom osvežavajućih pića i poslastica, kao i mreža za odbojku na pesku oko koje su kupači često okupljeni.

Ipak, ukoliko želite pravi odmor daleko od gužve, možete se smestiti na delovima plaže koji ne raspolažu kafićima i zabavnim sadržajem, ali predstavljaju uređen prostor u kome možete uživati u miru i lepoti ovog bisera Sitonije.

Ovo prirodno i nekomercijalizovano letovalište ima veliki supermarket i svega nekoliko kafe barova, a naseljavaju ga i posećuju pretežno Grci. Uz obalu se pružaju velike porodične kuće i raskošne vile, dok su uličice lišene tezgi, suvenirnica i buke koja dopire iz kafića, pa ovo mesto predstavlja pravi mali raj za one koji žele odmor uz zvuke talasa.

Smeštaj u Kalivesu

Kalives je mesto kojim dominiraju vile, vikendice i porodični domovi, pa uglavnom u okviru ovakvih objekata možete pronaći odgovarajući smeštaj za sebe. Uz izuzetak jednog luksuznog hotela, u Kalivesu se ne pruža veliki izbog hotelskog smeštaja, pa apartmani u okviru vila i vikendica predstavljaju opciju za koju se turisti najviše odlučuju.

Kalives je jedan od najlepših bisera Sitonije, gde se koncept letovanja i odmora ne zasniva na urbanim sadržajima i gužvi na plažama, već na prirodnim lepotama i prijatnom miru zbog koga ovo mesto postaje sve popularnije među turistima.

Pretraga

Destinacija

  • Kalives

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.