Kanali letovanje

Kanali apartmani – aranžmani za letovanje: Kanali je primorsko selo i zajednica u regionalnoj jedinici Preveza, na severozapadu Grčke. Kanali je bilo sedište nekadašnje opštine Zalongo, koju su još činila sela Kastrosikia, Mazi, Nea Tesi i Pidima Kiras. Kanali se nalazi na obali Jonskog mora, 13 kilometara severno od Preveze. Ukoliko vas zanima letovanje u ovom seocetu ponudu možete pronaći u nekoj od agencija sa našeg sajta.

Kanali je u velikom turističkom razvoju, užurbano se grade hoteli i vile za izdavanje jer mesto ima moćan turistički potencijal koji još uvek nije potpuno iskorišćen.

Kanali apartmani

Kada su u pitanju Kanali apartmani mogu biti raznih kategorija, a samim tim to utiče i na cenu. Ono što je sigurno jeste da kvalitet usluge neće izostati ni u jednom od smeštajnih objekata, a magični užitak na plažama i u celoj okolini Kanalija sigurno će vas ostaviti bez daha i poželećete da se vratite.

Kanali plaže

Kanali, kao uostalom i sva druga mesta u Grčkoj, ima prelepe peščane plaže. Kanali plaža je jedna od najdužih plaža u Grčkoj, duga je oko 13 kilometara, a zbog svoje dužine prolazi kroz nekoliko mesta, pa u svakom mestu nosi dugačiji naziv.

Plaža je odlično uređena, široka i peščana. Na njoj postoje suncobrani i ležaljke koji se dobijaju uz poručeno piće, nikada nema gužve jer je zaista impozantne dužine, ali i širine. Ima i tuševa, kao i kabina za presvlačenje, beach barova sa toaletima i dovoljno parkng prostora. Plaža je uglavnom sa sitnim šljunkom ali postoje i delovi sa ravnim stenama u vodi, pa treba malo prošetati plažom dok ne pronađete mesto koje vam najviše odgovara.

Uz plažu postoje i restorani, a u okviru hotela Kanali postoji i mini Aqua park koji je mesto gde deca mogu odlično da se zabave. Park ima bazene i nekoliko tobogana i idealan je za mlađu decu.

Leto u Kanaliju

Kanali predstavlja mirno mesto za letovanje, bez mnogo turističkih sadržaja u samom mestu, ali uz mogućnost da se lako obiđu sve znamenitosti i plaže, kao i veća turistička mesta u okolini. Kanali se sastoji iz jedne ulice koja ide duž čitave plaže i nekoliko redova kuća i hotela iznad ulice. U mestu postoji sve što je potrebno za pristojan odmor, prodavnica, lekarska ambulanta, park, crkva, dovoljno za sve one kojima je potreban mir i opušten odmor u tišini, daleko od svih.

Naravno, ako se uželite više aktivnosti, gužve, večernjih šetnji, prodavnica i ostalih sadržaja, možete posetiti Prevezu, koja je udaljena samo desetak kilometara, a ona predstavlja savršen grad za večernje šetnje, snabdevanje i zabavu.

Kanali last minute

Last minute Kanali ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Kanali first minute ponude mogu biti itekako povoljna opcija pa već sada možete u nekoj od agencija rezervisati sebi putovanje u ovo Grčko priobalno selo.

Pretraga

Destinacija

  • Kanali

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.