Kasandra letovanje

Kasandra letovanje – aranžmani: Kasandra je prvi “prst” poluostrva Halkidiki u Grčkoj. Ovo letovalište je veoma popularno i nudi mnogo toga za obići. Ovaj zeleni raj, kako ga zovu meštani, nalazi se u blizini brojnih arheoloških lokaliteta, pa ukoliko volite aktivan odmor, letovanje na Kasandri vam pruža mogućnost obilaska Svete Gore, pećine Petralona i grada Stagira u kojem je rođen Aristotel, ali isto tako ako prefireriate odmor u miru i tišini, letovalište Kasandra vam i to može obezbediti na savršeno uređenim plažama.

Ako se odlučite za letovalište Kasandra apartmani i hoteli su veoma dobro sređeni, tako da vam je smeštaj na visokom nivou zagarantovan. Takođe, kada je u pitanju Kasandra last minute ponude su odlična prilika da vam celo letovanje bude i te kako povoljno. Ukoliko se odlučite da za vaše letovanje Kasandra bude konačan izbor, potražite brojne ponude turističkih agencija na našem sajtu i obezbedite sebi odmor iz snova.

Kasandra hoteli i apartmani – smeštaj po želji

Kasandra aranžmani uglavnom podrazumevaju i smeštaj i prevoz, uz mogućnost putovanja sopstvenim vozilom po želji. Hoteli u ovom letovalištu su uređeni veoma moderno i garantuju odličnu hotelsku uslugu. U zavisnosti šta vam više odgovara, možete izabrati pun pansion ili polupansion. Kada su u pitanju apartmani, njhova rasprostranjenost je toliko velika da se ne zna tačan broj apartmana koji je turistima na raspolaganju. Apartmani su opremljeni tako da sadrže sve što je potrebno kako bi vam letovanje proteklo veoma ugodno i prijatno, te je zasigurno da će svako naći baš ono što odgovara svim njegovim željama i potrebama.

Kasandra last minute ponude

Kasandra last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Kasandra first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi letovanje po odličnim cenama.

Kasandra plaže

Ovaj najomiljeniji krak Halkidikija krase brojne plaže, kristalno čisto more, zelenilo i dobar provod. Sve plaže Kasandre su veoma poznate i kod naših turista i u svetu i većina je nosilac plave zastavice koju dodeljuje EU za čisto more, obalu i okruženje. Glavni grad poluostrva je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju i datira još iz šesnaestog veka. Kada je reč o turističkim mestima na Kasandri, njih je mnogo, a neki najpoznatiji su Polihrono, Hanioti, Pefkohori i brojna druga letovališta koja nude prelepe plaže za odmor i opuštanje.

Letovalište Kalitea je jedno od najlepših mesta na Kasandri. Kalite je postala veoma popularana destinacija zbog peskovitih plaža i čistom plitkom moru, te je ovo mesto idealno za porodičan odmor i malu decu. Nea Skioni je mesto koje je sagrađeno od velike luke, jedne od najboljih u oblasti. Ovo mesto krasi mala peskovita i mala kamenita plaža, te je ovo letovalište koje odgovara potrebama svakoga, i onima koji preferiraju pesak i onima koji preferiraju kamen.

Ceo “prst” Halkidikija odlikuje veliki izbor plaža, u zavisnosti od mesta do mesta. Neusumnjivo je da svako može naći ono što mu odgovara, te je na vama samo da se odlučite za letovalište i da se prepustite čarima koje Kasandra pruža.

Pretraga

Destinacija

  • Kasandra

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.