Letovanje na Kosu

Letovanje na Kosu – aranžmani: Prva asocijacija na odmor na plaži najčešće su grčka ostrva, a ostrvo Kos je pravi primer idealnog mesta za vaše letovanje. Važi za ostrvo na kome izuzetno retko pada kiša, pa obećava odličnu letnju sezonu. Ukoliko planirate da posetite Kos hoteli i apartmani iz naših aranžmana su vam na raspolaganju, a evo šta vas tamo očekuje.

Letovanje na Kosu – odmor u “plutajućoj bašti”

Ostrvo Kos poznato je i pod nazivom Plutajuća bašta zahvaljujući tome što je izuzetno ravno i plodno, za razliku od većine ostrva u Grčkoj. Ovde će vas sačekati miran mediteranski ambijent, čempresi, palme, ali i biljna vegetacija koja će vas ostaviti bez daha, u kombinaciji sa izvorima termalne i lekovite vode. Ukoliko vam po opisu ovo ostrvo zvuči kao raj, jasno vam je zašto je letovanje na Kosu izbor velikog broja turista.

Takođe, ovo ostrvo je poznato po tome što je bogato arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. Ljubitejima muzeja će se sigurno dopasti Arheološki muzej, koji je najpoznatiji po statui Hipokrita.

Plaže na Kosu – glavni adut ostrva

Sinonimi za godišnji odmor su ležaljke i sunce, a odmor na prelepim plažama Kosa će vam omogućiti da pobegnete od svakodnevnih obaveza i potpuno se opustite. Azurno plavo more koje zapljuskuje duge peščane plaže oduševiće sve turiste.

Možete birati između plaža sa crnim i zlatnim peskom, ili se možete odlučiti za male i šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najlepših na Dodekanizima, i idealne su za odmor i relaksaciju. Za ljubitelje aktivnog odmora odličan izbor su uvale na severozapadu ostrva, koje su savršene za sportove na vodi.

One koji vole sport će sigurno obradovati i činjenica da Kos nazivaju i Ostrvom bicikala. Naime, ovde se nalaze odlično uređene biciklističke staze, pa ćete se na ovoj destinaciji sigurno i zabaviti.

Kos hoteli i apartmani

Ukoliko je vaša destinacija za ovogodišnji odmor Kos hoteli i apartmani koji se nalaze u našoj ponudi će sigurno zadovoljiti sve vaše kriterijume. Pogledajte ponudu aranžmana i rezervišite letovanje na Kosu što pre.

Pretraga

Destinacija

  • Kos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.