Kriopigi letovanje

Kriopigi hoteli i putovanje – ponuda aranžmana: U predivnom zalivu Torones, nalazi se jedinstveno letovalište Kriopigi koje će vas impresionirati bujnom vegetacijom, mirisom borovine i najlepšim plažama. Nalazi se svega na 90 kilometara od Soluna, na istočnoj obali Kasandre i ima izuzetan geografski položaj – smešten na samom brdu iznad dve plaže.

Ovde možete sebi priuštiti letovanje o kom sanjate tokom čitave godine: idealan je spoj prirodnih lepota, najčistijeg mora i dovoljno urbanog mesta gde možete jesti u restoranima i uživati u šetnji gradom. Bilo da čekate prilku da ugrabite Kriopigi last minute ponudu ili da volite da planirate svoj odmor na vreme – naši aranžmani su vam na raspolaganju.

Kriopigi plaže i atrakcije

Kriopigi je gradić okružen gotovo netaknutom prirodom, sagrađen na obroncima brda odakle se pruža magičan pogled na zaliv Kasandra. Kriopigi odlikuju peščane plaže gde je bezbedno kupanje. Postoje dve plaže puderastog peska i kristalnog mora koje poseduju evropski sertifikat – Plavu zastavu.

Iz ovog mesta su česti izleti, te ako vam ikada dosadi opuštanje na najlepšim plažama, možete se uputiti na krstarenje zalivom Toroneos, a za šopingholičare moguć je i izlet do Soluna.   

Smeštaj – Kriopigi hoteli i apartmani

Kriopigi hoteli su jedan od najpopularnijih vidova smeštaja i ima ih više sa različitim nivoom usluge i različitim brojem zvezdica. Neki se nalaze u samom centru grada, a neki su u obližnjim mestima. Vrlo je popularno i iznajmljivanja apartmana za koje se najčešće opredeljuju porodice. Ovde postoji veliki broj smeštajnih jedinica, te ukoliko na vreme planirate odmor – nećete imati poteškoća u potrazi za smeštajem kao ni sa njegovom cenom.

Bilo da čekate first minute ili last minute Kriopigi ponude ili da volite da pažljivo birate odmor – ova destinacija je odličan izbor. Opredelite se za put u Kriopigi i uživajte u brojnim grčkim specijalitetima i vrhunskoj usluzi koju će vam srdačni domaćini pružiti.

Pretraga

Destinacija

  • Kriopigi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.