Krit letovanje

Krit last minute – aranžmani za Krit letovanje: Krit je jedno od najlepših ostrva u Grčkoj, a ujedno i najveće i najnaseljenije grčko ostrvo zbog čega ga Grci zovu Megalonisos što u prevodu znači veliko ostrvo. Po veličini, Krit je peto ostrvo u Mediteranu. S obzirom na to da je ovo ostrvo jedno od najosunčanijih ostrva u Grčkoj, ne čudi što Krit ima veoma prijatnu klimu i tokom zimskih dana, te je zasigurno da je letovanje na Kritu idealna opcija za sve koji strepe od toga da im odmor na moru ne prođe u letnjim kišama.

Ako se odlučite za putovanje na Kritu hoteli i apartmani na ovom ostrvu su zaista dobro sređeni, tako da vam je smeštaj na visokom nivou zagarantovan. Takođe, kada je u pitanju Krit last minute ponude su odlična prilika da vam celo letovanje bude i te kako povoljno. Ako želite da doživite pravu avanturu i da se upoznate sa svim čarima koje ostrvo Krit pruža, potražite ponude turističkih agencija na našem sajtu i obezbedite sebi idiličan odmor.

Krit last minute

Krit last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, kada je u pitanju Krit first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, te već sada možete rezervisati sebi letovanje na ovo grčko ostrvo ukoliko se odlučite za ponudu first minute.

Krit aranžmani

Ovaj ostrvo u Grčkoj poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru, ali i na samim plažama. Kada je u pitanju Krit hoteli su veoma traženi i nude mogućnost polupansiona ili punog pansiona, a hotelska usluga je na visokom nivou, tako da vam je odmor u ovom tipu smeštaja zagarantovan. Za one koji preferiraju privatan smeštaj, apartmani na Kritu su rasprostranjeni i uređeni tako da svako može naći baš ono što odgovara svim njegovim potrebama, zahtevima i željama.

Krit plaže i znamenitosti

Veoma neobične i zaiste nesvakidašnje plaže se nalaze na ovom grčkom ostrvo. Naime, plaže na Kritu okružuju celo ostrvo, pa je sigurno da je ovo ostrvo idealna turistička destinacija za sve turiste bez obzira na uzrast, jer može da odgovori na zahteve i najzahtevnijih turista. Na severu ostrva se nalaze nešto mirnije i manje plaže, kao i plaže koje su idealne za porodicom sa malom decom, kao što su plaža Episkopi i Georgioupoli plaža. Jug ostrva krase stenovite plaže, dok se na zapadu nalaze najpoznatije plaže Krita kao što su plaža Elafonisi i Falasarna plaža.

Kada je u pitanju Krit znamenitosti ima mnogo, a najznačajnije su one koje kriju istoriju Grčke. Arheološki muzej je jedan od najbogatijih u Grčkoj i krije eksponate iz Neolita. Nekadašnja velika Rimska prestonica, Gortis je otvorena za posetioce svaki dan od 8 do 19h, a cena ulaznice je svega nekoliko evra. Brojne znamenitosti na ovom ostrvu ostaviće vas bez daha, a ujedno će vas upoznati sa kulturom i istorijom jednog naroda. Ukoliko se odlučite za Krit putovanja koja organizuju turističke agencije na ovo ostrvo su pristupačna, potrebno je samo na vreme obezbediti sebi smeštaj i prepustiti se avanturi koju poseta Kritu garantuje.

Pretraga

Destinacija

  • Krit

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.