Leptokarija letovanje

Leptokarija smeštaj – aranžmani za Leptokarija letovanje: Leptokarija je letovalište u Grčkoj koje je smešteno u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora. Nalazi se na samo 90 kilometara od Soluna. Kada je u pitanju Leptokarija plaže su jedan od glavnih razloga zašto se sve više ljudi odlučuje za ovaj deo Grčke, jer su veoma dobro uređene, a priroda koja ih okružuje je očaravajuća.

Ako se odlučite za letovalište Leptokarija apartmani i hoteli u ovom gradiću su zaista dobro sređeni, tako da vam je smeštaj na visokom nivou zagarantovan. Takođe, kada je u pitanju Leptokarija last minute ponude su odlična prilika da vam celo letovanje bude i te kako povoljno. Ako želite da doživite pravu avanturu i da se upoznate sa svim čarima koje Leptokarija pruža, potražite ponude turističkih agencija na našem sajtu i obezbedite sebi idiličan odmor.

Leptokarija hoteli i apartmani

Ovaj gradić u Grčkoj poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru, ali i na samim plažama. Hoteli u Leptokariji su veoma traženi i nude mogućnost polupansiona ili punog pansiona, a hotelska usluga je na visokom nivou, tako da vam je odmor u ovom tipu smeštaja zagarantovan. Za one koji preferiraju privatan smeštaj, apartmani u Leptokariji su rasprostranjeni i uređeni tako da svako može naći baš ono što odgovara svim njegovim potrebama, zahtevima i željama.

Last minute Leptokarija

Leptokarija last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, ponude tipa first minute mogu biti i te kako povoljna opcija, te već sada možete rezervisati sebi letovanje u ovaj grčki gradić ukoliko se odlučite za ponudu first minute.

Leptokarija znamenitosti i plaže

Kako je mesto smešteno u podnožju planine Olimp, glavna atrakcije Leptokarije je dvorac Platamonas. Ova tvrđava je izgrađena u trinaestom veku i predstavljala je vojno utvrđenje, a danas pruža neverovatan pogled na celu oblast Pijerija. Ukoliko volite da planinarite, planina Olimp je najviša planina Grčke, a ujedno i ima drugi najviši vrh na Balkanu, te se možete upustiti u avanturu planinarenja u Grčkoj.

Ovo mesto je idealna letnja destinacija za porodičan odmor, jer su plaže prostrane i peskovite i sam ulaz u vodu je dobro uređen. Leptokarija je poznata po srpskim turistima, te je sigurno da ćete moći da se sporazumete sa meštanima na srpskom jeziku. Ovo letovalište ima sve što vam je potrebno za jedan odmor, od marketa, banke, apoteke, menjačnice, do prodavnica, restorana i kafića. Leptokariju ne krase brojne znamenitosti, te ukoliko ste za odmor i relaksaciju u miru i tišini, ovaj grčki gradić je pravi izbor za vas.

Pretraga

Destinacija

  • Leptokarija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.