Lezbos letovanje

Ostrvo Lezbos letovanje – aranžman: Ostrvo Lezbos je treće po veličini ostrvo u Grčkoj i najveće kada je reč o ostrvima u Egejskom moru. Lezbos ostrvo je bogato podzemnim vodama, pa je samim tim i bujna vegetacija na celom Lezbosu. Iz tog razloga neki nazivaju ovo mesto “smaragdnim ostrvom”. Poslednjih decenija ostrvo se značajno osavremenilo, a samim tim i popularizovalo među turistima. Umesto nekada preovlađujuće poljoprivrede, zamajac razvoja postao je turizam. Iz godine u godinu sve veći broj turista posećuje ostrvo Lezbos, a ukoliko i vi želite da posetite ovo mesto pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje na Lezbos.

Lezbos hoteli

Ako se opredelite da vaša destinacija bude Grčka Lezbos onda su pravo mesto za vaš smeštaj Lezbos hoteli, kojih ima pregršt na ovom ostrvu – od onih luksuznih i savremeno opremljenih, pa sve do onih skromnijih i pristupačnijih široj populaciji. Kada su u pitanju Lezbos hoteli smeštajni kapaciteti su brojni, kako bi se zadovoljile potrebe svih onih turista koji rado posećuju ovaj grad. Pored toga, kada je u pitanju Lezbos možete pronaći i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš na ovom ostrvu.

Lezbos plaže

Ubedljivo najduža i najlepša plaža na Lezbosu jeste Agios Isidoros plaža, poznat po divnom okruženju i kristalno čistim i bistrim vodama koje zapljuskuju obale ove plaže. Zbog stena i bistre vode koja je bogata morskim životinjskim svetom idealna je za ronjenje i za uživanje sa porodicom.

Još jedna izuzetno lepa plaža na Lezbosu jeste Vatera (Zlatna) plaža, koja svoj naziv duguje neobično žutom pesku koji izgleda kao da hodate po zlatu. Smeštena je tako da je zaklonjena od vetrova, a o njenoj lepoti i čistoći vode dovoljno govori to što je ova plaža već godinama nosilac Plave zastave.

Na plaži Skala Kalonis postoje prijateljski naklonjeni pelikani koji su s obzirom na to da je stalno prisutan veliki broj turista veoma pitomi i druželjubivi. Ova lepa peščana plaža smeštena je u Kaloni zalivu. Pored druženja sa pticama, možete uživati i u raznim sportovima na vodi

Last minute Lezbos

Lezbos last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovaj grad u Grčkoj, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Last minute Lezbos ponude možete potražiti u brojnim turističkim agencijama koje postoje na našem sajtu, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara i da rezervišite sebi nezaboravno letovanje na ovom ostrvu. Lezbos Grčka je mesto koje vam može omogućiti savršeno letovanje i maksimalno uživanje.

Pretraga

Destinacija

  • Lezbos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.