Ligia letovanje

Ligia letovanje – aranžman: Ligia je mala ribarska luka, koja se nalazi na istočnoj obali grčkog ostrva Lefkada. Od glavnog grada Lefkasa, udaljena je svega 5 kilometara južno, pa je tako na odličnoj poziciji i u odnosu na pomenuti grad koji okuplja veliki broj turista, ali i nudi mnoštvo atraktivnih sadržaja za sve posetioce. Ligia je zahvaljujući svom dobrom geografskom položaju mesto gde rado dolazi veliki broj ljudi iz cele Evrope, a ukoliko i vi imate želju da obiđete ovo mestašce pogledajte ponude turističkiha agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi idilični odmor.

Ligia plaže

Plaža koja se nalazi u samom mestu Ligia je uska i sa krupnim šljunkom kako na obali tako i u vodi. Najlepši deo plaže nalazi se na izlazu iz Ligije prema Nidriju, gde je plaža nešto šira i ima dosta prirodnog hlada, ali je uz magistralu. Ova plaža je u sklopu mesta i veoma blizu svih smeštajnih objekata. Sa plaže se pruža pogled na tvrđavu Agios Georgios. Ligia je malo mesto, pogodno za veoma miran odmor, ali može odlično poslužiti i kao baza za obilazak Lefkade. Prednost je blizina glavnog grada u kojem možete pronaći sve što poželite kao i nekoliko lepih plaža.

Pefkoulia je poznata peščana plaža na Lefkadi i ona je od Ligije udaljena svega 13km. Jedna od najlepših plaža na Lefkadi, Milos, udaljena je 18km. Simpatično mesto Agios Nikitas, koje se nalazi uz plažu Milos, je takođe vredno jedne kraće posete.

Ligia smeštaj

Ligia je izuzetno malo mesto, sa svega 750 stanovnika, ali u jeku turističke sezone u ovom lučkom mestu bude i po nekoliko hiljada ljudi. U ovom gradiću nema mnogo smeštajnih kapaciteta, s obzirom na to da veliki broj turista koji inače posećuju Ligiu odseda u Lefkasu, prestonici Lefkade. Ono što Ligia može da ponudi jeste privatni mseštaj, a svaki lokalni meštanin potrudiće se da vam boravak u ovom idiličnom mestu učini nezaboravnim.

Last minute Ligia

Ligia last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Ligia first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom mestu na Lefkadi, jednom od najlepših grčkih ostrva.

Pretraga

Destinacija

  • Ligia

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.