Loutra letovanje

Loutra apartmani – aranžmani za Loutra letovanje: Loutra se nalazi na jugozapadu Kasandre. Ovaj gradić je ribarsko mesto pored mora koje je udaljeno oko 120 kilometara od Soluna. Ono po čemu je ovo mesto u Grčkoj veoma atraktivno i poznato je banja sa svojim izvorima lekovite vode.

Loutra je seoce, puno zelenila, sa brojnim mogućnostima za zabavu. Pored prelepih plaža okruženih prirodom, Loutra nudi veliki broj kafića, taverni, pabova. Takođe, plaže su veoma pogodne za sportove na vodi, te ako volite skijanje na vodi Loutra je idealno mesto za vas. Ukoliko se opredelite za Loutru, potražite ponudu za sjajne aranžmane na našem sajtu i provedite letnji odmor u savršenom okruženju.

Loutra smeštaj – Loutra first minute vs Loutra last minute

Loutra aranžmani uglavnom obuhvataju prevoz do ovog malog mestašca kao i smeštaj. Kada je u pitanju Loutra apartmani su najviše traženi. Ovaj gradić ima sve što je neophodno kako bi odmor protekao u miru i tišini, te ga zato uglavnom biraju oni koijma je potrebna relaksacija i opuštanje. Ponude tipa last minute ili first minute za ovo mesto postoje svako leto, a kako je njihova cena nešto niža od standardne, mnogi se češće opredeljuju za njih.

Loutra znamenitosti

Kada je u pitanju Loutra šta videti je veoma često pitanje koje se nameće svima koji se odluče za ovaj deo Grčke. Ovo letovalište ima veoma dobar geografski položaj, te je praktično banja na moru. Celo mesto se pruža duž malog zaliva okruženog borovinom.

Najveća znamenitost ovog gradića je, pored lekovite banje, duga peščana plaža u prirodnom hladu. Kako se ljudi u ovom mestašcu bave robolovom i proizvodnjom meda i maslinovog ulja, odmor na ovakvom mestu biće lekovit i za telo i za um. Na ovom delu Kasandre, more je izuzetno plavo i bistro, pa ne čudi što se meštani bave baš ribolovom.

Loutra nudi organizovane izlete u obližnja sela sa svežom ribom, kao i u Agia Paraskeve, termalne izvore sa lekovitom vodom. Loutra važi za veoma atraktivnu turističku destinaciju u kojoj je zagarantovano da ćete uživati u zdravoj, domaćoj kuhinji i veoma udobnom boravku.

Pretraga

Destinacija

  • Loutra

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.