Lutraki letovanje

Lutraki Grčka letovanje – aranžman za odmor: Lutraki je grad smešten u Korintskom zalivu, u podnožju planine Gerania, a smatra se jednim od najlepših grčkih primorskih gradova. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom. Lutraki nije tipično turističko mesto koje živi samo tokom letnjih meseci, već je ovo grad koji je “budan” 365 dana u godini. Lutraki Grčka ima dugu tradicuju turističkog mesta, a nakon zemljotresa koji je pogodio ovo područje početkom prošlog veka, ponovo je izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Danas je ovaj grad meta brojnih turista iz celog sveta, a ukoliko i vi želite da Lutraki letovanje bude vaš izbor pogledajte brojne ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi putovanje.

Lutraki hoteli

Lutraki je malo, ali turistički izuzetno bogato mesto, sa velikim brojem hotela i drugih objekata namenjenih za smeštaj turista. Ukoliko se odlučite za Lutraki letovanje onda su pravo mesto za vaš smeštaj Lutraki hoteli, a u turističkoj ponudi ovog gradića nalaze se brojne smeštajne jedinice – od onih luksuznih i savremeno opremljenih, pa sve do onih skromnijih i pristupačnijih široj populaciji.

Kada su u pitanju Lutraki hoteli smeštajni kapaciteti su brojni, kako bi se zadovoljile potrebe svih onih turista koji rado posećuju ovaj grad. Pored toga, kada je u pitanju Lutraki možete pronaći i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš u ovom mestu.

Lutraki plaže

Kada su u pitanju plaže u Lutrakiju, ono što karakteriše veliku većinu njih jeste da nose Plavu zastavicu za kvalitet i čistoću mora, kao i za adekvatno uređene i opremljene plaže. Lutraki ima prelepo uređeno šetalište uz plažu, dužine od 3 do 4 kilometra koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu.

Morska voda uz priobalje je toplija za nekoliko stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj, a razlog tome jeste što se brojni izvori mineralne, tople vode ulivaju u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode.

Last minute Lutraki

Lutraki last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovaj grad u Grčkoj, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati budžet predviđen za letnje putovanje mnogim turistima jesu i Lutraki first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje u ovom grčkom gradu.

Pretraga

Destinacija

  • Loutraki

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.