Mikonos letovanje

Mikonos letovanje – aranžmani: Ostrvo Grčke poznato i kao grčka Ibica, vrlo turistički popularno i posećeno – da, reč je o Mikonosu! Mikonos je jedno od ostrva u skupini Kiklada u Grčkoj, a naširoko je poznato po burnom noćnom životu i sjajnoj atmosferi, ali i prelepim plažama Grčke.

Letovanje na Mikonosu sigurno ćete prepričavati danima, bez obzira na to da li ste se na njega zaputili kako biste se odmorili ili proveli što bolje – jer Mikonos nudi oba, te predstavlja odličnu destinaciju za sve. Aranžmane za letovanje na Mikonosu lako i brzo ćete pronaći na našem sajtu gde ih možete i rezervisati, pa ovo leto uživati u plažama Mikonosa.

Mikonos plaže

Mikonos je pun odličnih plaža. Ovo ostrvo je pravi plažni raj – bilo da ste ljubitelj sunčanja, plivanja, beach barova, žurki ili vodenih sportova – plaže na Mikonosu zaista odgovaraju svim zahtevima.

Mikonos letovanje zbog ovog aduta čini odličnim, a neke od najpoznatijih plaža MIkonosa koje morate obići su: Paradise plaža, Ornos, Platys Gialos, Paraga, Elia, Agrari, kao i mnoge, mnoge druge, a na vama je samo da ih istražite i probate da posetite sve tokom vašeg letovanja na Mikonosu.

Last minute Mikonos

Turističke agencije često imaju promotivne periode za ovu destinaciju, a aranžman last minute Mikonos definitivno je jedan od njih. Takođe, first minute Mikonos je odlična opcija za odabir aranžmana, odnosno odabir vremena u kome ćete obaviti rezervaciju aranžmana za letovanje na Mikonosu. Potrudite se da iskoristite ove ponude – na taj način platićete aranžman manje nego što je njegova standardna cena.

Mikonos smeštaj

Kada govorimo o letovanju, definitivno valja pomenuti da mnogo toga zavisi i od izbora smeštaja na njemu. Najčešća ponuda agencija za smeštaj na ovom grčkom ostrvu definitivno su Mikonos hoteli, a odlikuju se najrazličitijim karakteristikama: od broja zvezdica, lokacije na kojoj se nalaze, pa do usluge u njima.

Hoteli na Mikonosu nalaze se u ponudama agencija, pa ćete uz aražman lako odabrati onaj koji podrazumeva pravi hotel po vašem ukusu. Neretko se rezervišu i apartmani na Mikonosu, a ovo najviše odgovara porodicama sa decom.

Znamenitosti Mikonosa

Mikonos je pun ponuda za mnogobrojne aktivnosti uz koje vam na letovanju nikad neće biti dosadno, ali može se pohvaliti i znamenitostima koje definitivno treba da obiđete ako se odlučite za letovanje na Mikonosu.

Pre svega – Mala Venecija mesto je koje turiste ostavlja bez daha, a predstavlja mali “kraj” Mikonosa koga odlikuju šarene kućice i kanali. Takođe na Mikonosu obavezno obiđite: Paraportiani crkvu, Ano Mera, Delos, muzej Folklora i još mnoga druga mesta kojima Mikonos oduševljava turiste iz celog sveta.

Pretraga

Destinacija

  • Mikonos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.