Nafpaktos letovanje

Nafpaktos Grčka letovanje – aranžman za putovanje: Nafpaktos je grad koji se nalazi u zapadnoj Grčkoj, na oko 220 km udaljenosti od Atine. Nafpaktos je smešten na obali Korintskog zaliva, između mora i Etolijskih planina. Ovaj grad je okružen borovim šumama, a iako deluje na prvi pogled pomalo rustično, svojim sadržajem može u potpunosti da zadovolji potrebe svih savremenih turista koji od odlaska na letovanje očekuju mnogo. Ukoliko se i vi opredelite za Nafpaktos letovanje, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i odaberite onu najbolju za savršen odmor u ovom popularnom grčkom letovalištu.

Nafpaktos plaže

Osim živopisnih pejzaža i znamenitosti koje krase Nafpaktos, ovaj grad poseduje i prelepe, duge, peščane plaže čije obale zapljuskuje kristalno čisto more. Sve plaže na teritoriji Nafpaktosa su odlikovane Plavim zastavicama Mediterana, što grantuje njihov kvalitet. Nafpaktos plaže poseduju sve sadržaje za ugodan i prijatan boravak turista koji rado posećuju ovo mesto. Može biti sigurni da će vam ovo neobično mesto sa uobičajeno kvalitetnim mediteranskim plažama i duhom tradicije pružiti savršen odmor za pamćenje.

Nafpaktos znamenitosti

Kada dođete u Nafpaktos Grčka, Venecijanski zamak, koji se nalazi na vrhu brda, je najpoznatiji gradski dragulj i nezaobilazna stanica svakog turiste koji kroči u taj grad. Ovaj zamak se smatra jednim od najlepših u celog Grčkoj i sa njega se pruža fascinantan pogled kako na Nafpaktos, tako i na Patru koja je u neposrednoj blizini. Danas, je ovaj zamak izuzetno dobro očuvan i uređen za turističku posetu.

Tradiconalne, male kuće kojima su prošarane ulice ovog grada još jedna su karakteristika Nafpaktosa, a sam ambijent će vas sigurno vratiti u prošlost. Šetnja tim istim popločanim ulicama, zvuci buzukija, miris mora, toplo, sunčano vreme i mediteranska hrana su dobitna kombinacija za savršen odmor.

Last minute Nafpaktos

Nafpaktos last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovaj grad u Grčkoj, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati budžet predviđen za letnje putovanje mnogim turistima jesu i Nafpaktos first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje u ovom grčkom gradiću.

Pretraga

Destinacija

  • Nafpaktos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.