Nea Plaja letovanje

Nea Plaja letovanje – aranžmani: Nea Plaja je prelepo grčko letovalište, koje se nalazi na severozapadnom delu Halkidikija, na samom ulasku na Sitoniju, oko 50 kilometara udaljeno od Soluna. Ovo mesto je novootkriveno za brojne turiste iz inostranstva, iako su Grci već godinama unazad ludi za ovom destinacijom. Ukoliko imate želju da posetiti Nea Plaja letovalište potražite neki od aranžmana u agencijama izlistanim na našem sajtu i organizujte sebi savršeno letovanje.

Nea Plaja je idealna destinacija za sve one kojima je potreban miran odmor, daleko od gradske vreve. Čisto more i uređene plaže, svakako su dovoljan razlog za sve neodlučne turiste da prevagnu i opredele se za ovu destinaciju kao opciju za svoj letnji odmor.

Nea Plaja plaže

Kao što i samo ime kaže, zaštitni znak ovog mesta definitivno je plaža, a i čini se da se čitav život u ovom omanjem, ali vrlo primamljivom letovalištu i odvija samo duž šetališta koje se uz pomenutu plažu i prostire. Nea Plaja je, ako uzmemo u obzir najpopularnije grčke destinacije, omanje letovalište, koje još nije naročito razvijeno u turističkom smislu, ali upravo zahvaljujući plaži koja je izuzetno duga i prostrana (preko četiri kilometra) definitivno je jedno od omiljenih letovališta lokalnog stanovništva.

Duž cele plaže postoje delovi na kojima su smešteni različiti ugostiteljski objekti, a ponegde se mogu naći i određene zanimacije koje su namenjene onim najmlađim posetiocima, ali činjenica je da se sve navedene turističke atrakcije mogu videti samo u jeku turističke sezone.

Nea Plaja smeštaj

Kada je u pitanju Nea Plaja turistima je na raspolaganju zavidan broj smeštajnih kapaciteta, ako uzmemo u obzir da se mesto tek pozicionira na turističkoj mapi. Iz tog razloga, veliki broj apartmana ima zaista pristupačnu cenu, pa se Nea Plaja može smatrati povoljnijom destinacijom u odnosu na druge, zvučnije lokacije. S obzirom na to da je ovo mesto relativno malo, svi Nea Plaja apartmani nalaze se u neposrednoj blizini mora, što je dodatna pogodnost ovog letovališta.

Nea Plaja last minute

Nea Plaja last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada povoljnije i pristupačnije turistima. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Nea Plaja first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom mestašcu za koje ne sumnjamo da će postati prava turistička atrakcija u godinama pred nama.

Pretraga

Destinacija

  • Nea Plaja

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.