Nea Potidea letovanje

Nea Potidea hoteli – aranžmani za letovanje Nea Potidea: Nea Potidea je mesto na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Mnogi su ovo mesto prozvali najlepšom plažom Kasandre, jer ga krasi veoma dobro sređena i uređena plaža koju karakteriše kristalno čisto more. Ovaj gradić su osnovale izbeglice iz istočne Trakije 1922. godine, a danas predstavlja veoma dobro uređeno letovalište koje mami turiste iz svih krajeva sveta.

Ukoliko još uvek niste posetili grčko mesto Nea Potidea letovanje i ovogodišnji odmor iskoristite da se upoznate sa svim njegovim čarima. Opuštajući odmor, prelepa plaža i mir koje vam ovo mesto nudi ostaviće vas bez daha. Saznajte šta vas očekuje u ovom malom mestu u Grčkoj i pogledajte ponudu smeštaja na našem sajtu.

Nea Potidea hoteli i apartmani

Ovaj mesto u Grčkoj poseduje veoma kvalitetne vile i hotele. Kada je u pitanju Nea Potidea hoteli su veoma traženi i nude mogućnost polupansiona ili punog pansiona, a hotelska usluga je na visokom nivou, tako da vam je odmor u ovom tipu smeštaja zagarantovan. Za one koji preferiraju privatan smeštaj, apartmani ovog mesta su rasprostranjeni i uređeni tako da svako može naći baš ono što odgovara svim njegovim potrebama, zahtevima i željama

Nea Potidea last minute

Kada je u pitanju Nea Potidea last minute ponude su brojne, pa ne čudi što se mnogi veoma rado odlučuju da posete ovo mesto. Nea Potidea last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnim cenama odu na letovanje. Takođe, first minute Nea Potidea ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Nea Potidea letovanje.

Nea Potidea letovanje – atrkacije i zanimljivosti

Kada je u pitanju Nea Potidea atrakcije su brojne jer se samo mesto nalazi u blizini mnogih zanimljivosti, kao što je vodeni park Waterland koji je udaljen samo oko 60 kilometara od mesta Nea Potidea. Takođe, popularni tržni centar Mediterean Cosmos je na sličnoj udaljenosti kao vodeni park, te je sigurno da će doprineti tome da vaš odmor bude atraktivniji i raznovrsniji.

Atrakcija koja je veoma posebna za ovo mesto je kanal koji spaja dva zaliva. Veoma dobar geografski položaj ovog grčka mesta čini da je Nea Potidea idealna destinacija i za mlade i za nešto starije, ali i za porodice sa decom, jer će svako moći da nađe ono što odgovara svim njegovim željama i potrebama.

Pretraga

Destinacija

  • Nea Potidea

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.