Nea Skioni letovanje

Nea Skioni apartmani – aranžmani za letovanje: Nea Skioni letovalište smešteno je na svega 100-ak kilometara udaljenosti od Soluna, na poluostrvu Kasandra. Ovo mestašce, sa oko 900 stanovnika, je pre svega mirno mesto bez noćnih klubova, pa je kao takvo idealno za sve one koji svoje letovanje žele da provedu u idiličnom miru, relaksirajući se samo uz zvuke prirode. Iz tog razloga mnogi ovo mesto smatraju svojevrsnim rajem na zemlji, posebno pogodnim za porodice sa malom decom. Pogledajte na našem sajtu kakvi sve aranžmani za Nea Skioniju postoje i rezervišite sebi savršen odmor već ovog leta.

Prema zapisima drevnog grčkog istoričara Tukidida, Nea Skioni je mesto koje je izgrađeno posle Trojanskog rata, od strane vojnika sa Peloponeza, koji su se tu zaustavili kako bi proveli zimu. Stanovnici ovog naselja uglavnom se bave ribolovom, ali i proizvodnjom maslinovog ulja i meda.

Iako je mesto postalo itekako popularno stanovnici nisu poklekli pred trendovima modernog turizma, pa svako ko se odluči za letovanje na Nea Skioniju može da očekuje da će osetiti pravi grčki duh i šarm.

Nea Skioni apartmani

U Nea Skioniju nalazi se nekoliko hotela i mnoštvo apartmana, pa se u jeku turističke sezone u ovom gradiću nađe više stranih turista nego lokalnih meštana. Turisti dolaze širom sveta, a poslednjih godina ova lokacija postala je prepoznatljiva i turistima iz Srbije, pa tako Nea Skioni letovanje polako ali sigurno spada među omiljene ovdašnjim turistima.

Gostima ovog mesta na raspolaganju je mnoštvo taverni sa svežom ribom, ali i prodavnica sa svim vrstama hrane i suvenira. Kada je u pitanju Nea Skioni smeštaj, vlasnici svih objekata su izuzetni ljubazni i predusretljivi prema svojim gostima, tako da ćete se sigurno osećati i više nego dobrodošlo.

Ukoliko tražite Nea Skioni hotels, u kojima planirate da provedete ovo leto, preporučujemo vam da to bude neki od najbolje ocenjenih hotela koje možete pronaći u našoj ponudi. Nea Skioni apartmani koje možete rezervisati mogu biti i bazični, sa najosnovnijom ponudom, ali postoje i luksuzni za one najprohtevnije goste.

Nea Skioni plaže

Ako planirate letovanje na Nea Skioniju sigurno će vam biti drago da čujete da Nea Skioni poseduje belu peščanu plažu, koja nosi Plavu zastavicu zbog kristalno čiste vode koja zapljuskuje obale ovog gradića. Severozapadno od ovog grada nalazi se Solun, pa sa plaže možete uživati u veličanstvenom zalasku sunca, koje izgleda kao da tone u Solunskom zalivu.

Na plažama postoje tuševi, kao i barovi koji funkcionišu tako da ukoliko naručite dva pića dobijate ležaljke i suncobran besplatno na korišenje. Neki delovi plaže imaju prirodnu hladovinu, okružena je drvećem, pa je pogodna za sportske ativnosti, ima terene za odbojku, kao i igrališta za decu sa raznim zanimacijama prikladnim njihovom uzrastu.

Nea Skioni last minute

Last minute Nea Skioni aranžmani mogu se pronaći u velikom broju turističkih agencija, pa je ovo možda savršena prilika za sve turiste iz naše zemlje da posete ovo mirno mesto, savršeno za uživanje i relaksaciju. Nea Skioni Grčka je prava destinacija za sve ljubitelje idiličnog odmora, pa je možda već sada prava prilika da rezervišete sebi putovanje u ovo mesto.

Pretraga

Destinacija

  • Nea Skioni Grčka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.