Nea Vrasna letovanje

Nea Vrasna letovanje – aranžmani: Letovanje u Nea Vrasni sve je češći izbor turista, a ovo malo mesto predstavlja letovalište smešteno između Soluna i Tasosa, na oko 70 km od oba mesta. Nea Vrasna je odlična za porodični odmor, kao i za putovanje sa decom, ali i za sve one koji žele da uživaju i napune baterije na plažama ovog leta.

Nea Vransa letovanje, pomoću svojih plaža i odlične usluge, pretvara u sasvim poseban užitak, ali i sjajnu bazu odakle se mogu obilaziti mnoga okolna mesta i plaže, te i upoznati ovaj deo Grčke. Aranžmane agencija za Nea Vrasna letovanje lako ćete pronaći ovde, a nema sumnje da ćete se na ovom grčkom letovalištu odmoriti i nauživati.

Nea Vrasna smeštaj

Nea Vrasna je malo mesto, a smeštaj u Nea Vrasni uglavnom podrazumeva vile i aparthotele. Velike sobe sa pogledom na more, kao i gostoljubivi domaćini i još bolja kuhinja ono su što u ovim vilama možete da očekujete.

Tipična mediteranska arhitektura, svetla i sa velikim balkonima, predstavlja savršeno mesto za letnji odmor i uživanje. Odaberite apartman, sobu ili čitavu vilu po svojim preferencijama i mogućnostima i nema sumnje da ćete uživati u Nea Vrasni na najbolji mogući način.

Nea Vrasna plaža

Nea Vrasna ima svoju široku plažu od sitnog šljunka, a iako lepa, mnogi koji letuju u Nea Vrasni nikad je ni ne posete jer se odluče da na ovom letovanju u Nea Vrasni obiđu okolne plaže, neke od najlepših na ovom delu grčke obale.

Asprovalta, Olimpijada, Seraiki, Milies i plaža Platani neke su od onih koje preporučujemo da obiđete tokom boravka u Nea Vrasni. Na ovim plažama očekuje vas tipični grčki, mediteranski prizor – plava i čista voda, sitni šljunak i pesak i sunce taman toliko jako da greje, a dovoljno slabo da ne prži.

Nea Vrasna znamenitosti

Nea Vrasna je malo letovalište, a u njemu nema mnogo kulturno-istorijskih znamenitosti, mada je ovo mesto izuzetno lepog i fotogeničnog izgleda i posebnog šarma. Ipak, ukoliko želite da se uputite na otkrivanje grčke istorije i predela koje ćete otkriti – preporučujemo da to uradite posetom Solunu.

Pretraga

Destinacija

  • Nea Vrasna

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.