Letovanje u Nei Poriju

Nei Pori apartmani – aranžmani za letovanje Nei Pori: Nei Pori je primorsko naselje koje se nalazi u oblasti Pijerija i predstavlja jedno od najpopularnija letovališta u Grčkoj. Smešteno je u podnožju planine Olimp. Klima koja je karakteristična za ovaj deo Grčke je idealna, jer je tokom letnje sezone dovoljno toplo da uživate u moru, ali ne prevruće zbog blizine planine.

Ako se odlučite za Nei Pori apartmani i hoteli u ovom gradiću su veoma dobro sređeni, tako da vam je kada je u pitanju Nei Pori smeštaj na visokom nivou zagarantovan. Takođe, kada se u obzir uzme Nei Pori last minute ponude su odlična prilika da vam celo letovanje bude i te kako povoljno. Ukoliko želite da upoznate ovaj deo Grčke, pronađite ponude turističkih agencija na našem sajtu i rezervišite sebi idiličan odmor i letovanje u Nei Poriju.

Nei Pori hoteli i apartmani

Ovaj gradić u Grčkoj poseduje kvalitetne hotele i vile na samim plažama, ali i u strogom centru grada. Hoteli u Nei Poriju nude mogućnost polupansiona ili punog pansiona, a hotelska usluga je na visokom nivou, tako da vam je odmor zagarantovan. Kada su u pitanju apartmani u Nei Poriju, za one koji preferiraju privatan smeštaj, izbor apartmana je veliki i svako može naći baš ono što odgovara svim njegovim potrebama, zahtevima i željama.

Nei Pori last minute ponude

Last minute Nei Pori ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Nei Pori first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Nei Pori letovanje.

Nei Por plaža

Ovo letovalište nije mnogo veliko, ali nesumnjivo može da ispuni očekivanja i vrlo zahtevnih turista. Kada je u pitanju Nei Pori znamenitosti je malo i ovo mesto je idealno za odmor i relaksaciju bez gužve i noćnog provoda. Plaža ovog letovališta je jedna od njegovih osobenosti i to na prvom mestu zbog dužine i velike prostranosti. Krasi je sve što čini sadržaj jedne plaže, od ležaljki i suncobrana, preko tuševa, kabini za presvlačenje i brojnih barova i kafića. Plaža je peskovita, te joj se najmlađi veoma raduju. Ukoliko ste ljubitelji sportova na vodi, Nei Pori plaža je pravi izbor za vas, jer nudi vožnje na banani ili u gumi, kao i mogućnost parasailinga.

Pretraga

Destinacija

  • Nei Pori

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.