Letovanje Neos Marmaras

Neos Marmaras smeštaj – apartmani za letovanje u Neos Marmarasu: Neos Marmaras je letovalište u Grškoj, na Sitoniji, na poluostrvu Halkidiki. Nalazi se na samo 125 kilometara od Soluna. Kada je u pitanju Neos Marmaras plaže koje su prelepe su upravo razlog koji mami turiste svake godine, te se procenjuje da tokom letnje sezone ovaj gradić poseti više od dvadeset hiljada turista iz svih krajeva sveta.

Ako se odlučite za Neos Marmaras apartmani i hoteli u ovom gradiću su veoma dobro sređeni, tako da vam je smeštaj na visokom nivou zagarantovan. Takođe, kada je u pitanju Neos Marmaras last minute ponude su odlična prilika da vam celo letovanje bude i te kako povoljno. Ukoliko želite da upoznate ovaj deo poluostrva Halkidiki, pronađite ponude turističkih agencija na našem sajtu i rezervišite sebi idiličan odmor na Sitoniji u Neos Marmarasu.

Neos Marmaras hoteli i apartmani – smeštaj na Sitoniji

Ovaj gradić na Sitoniji poseduje veliki broj kvalitetnih hotela i vila na samim plažama, ali i u strogom centru grada. Hoteli u Neos Marmarasu nude mogućnost polupansiona ili punog pansiona, a hotelska usluga je na visokom nivou, tako da vam je odmor zagarantovan. Kada su u pitanju apartmani u Neos Marmarasu, za one koji preferiraju privatan smeštaj, izbor apartmana je veliki i svako može naći baš ono što odgovara svim njegovim potrebama, zahtevima i željama.

Neos Marmaras last minute ponude

Neos Marmaras last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Neos Marmaras first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Neos Marmaras letovanje.

Neos Marmaras plaže

Ovaj gradić na Sitoniji krase najlepše plaže, pa ne čudi što se najpoznatija plaža zove Paradiso, što bi u prevodu značilo “Rajska plaža”. Paradiso je polu peskovita polu šljunkovita plaža, te je idealna za porodice sa decom, a kako nema barova na plaži, idealna je i za odmor u tišini uz zvuk talasa. Plaža Lagomandra se nalazi na 8 kilometara od centra Neos Marmarasa, a poznata je po nazivu “Borova šuma na moru” koji je odlično opisuje. Na samoj plaži postoji mogućnost iznajmljivanja pedaline, glisera, skutera na vodi, te ukoliko ste ljubitelji sportova na vodi, ova plaža je pravi izbor za vas.

Neos Marmaras plaže su veoma sređene i svake godine su sve bolje i bolje uređene, pa ne čudi što mnoge imaju plavu zastavicu koju dodeljuje EU za čisto more, plažu i okruženje. Gradska plaža je duga preko 1 km i krasi je veliki sadržaj, kao što je mnoštvo barova, marketa, terena za odbojku, kantina. Ono što je velika prednost Neos Marmarasa u odnosu na ostala grčka letovališta je sam geografski položaj koji mu omogućava da za vreme zalaska sunce plaže budu obasjane do samih večernjih sati, a kako je celo mesto smeštenu u zalivu Toroneos, more je veoma mirno i veoma retko se dešava da obalu zapljuskuju talasi.

Pretraga

Destinacija

  • Neos Marmaras

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.